31. oktober 2023
InterviewMe artikel
Er is een leuk en interessant artikel over InterviewMe verschenen waarin meer wordt uitgelegd wat InterviewMe doet voor mensen.
26. oktober 2023
InterviewMe op de Banenparade
Op 4 november staat InterviewMe met een stand op de Banenparade in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn.
28. september 2023
InterviewMe bestaat 10 jaar!
Wow, InterviewMe bestaat alweer 10 jaar! Een mooi moment om terug en vooruit te kijken.
30. augustus 2023
Een dag uit het leven van een re-integratiecoach
Wat houdt re-integratiecoaching nou precies in? Hoe ziet dat werk als coach er uit? Ik neem je graag mee in een dagje uit het leven van mij als re-integratieconsulent bij InterviewMe.
17. augustus 2023
Rouw kort samengevat in een enkel beeld.
12. juni 2023
Succes om te delen!
Danny is via een re-integratietraject van InterviewMe weer aan de slag gegaan. Iets wat hij eerst zelf niet voor mogelijk zag.
01. juni 2023
Een burn-out is een serieuze zaak. Zo kan je serieuze lichamelijke of psychische klachten ontwikkelen en lange tijd uit de roulatie zijn. Gemiddeld duurt het negen maanden voor iemand weer terugkeert richting werk. Het is belangrijk daarbij niet te snel te gaan of te veel te willen. Gelukkig helpen wij jou daar graag bij. In dit blog lees je waar je op moet letten bij re-integratie na een burn-out Waar moet op gelet worden tijdens het re-integratietraject bij een burn-out? Een...
30. mei 2023
Reintegratie in een andere taal
Er is de laatste tijd veel vraag naar coaches die naast Nederlands, nog een andere taal spreken om cliënten nog beter te kunnen coachen. Inmiddels is ons team aardig multicultureel geworden, want naast Nederlands sprekende coaches, kunnen we ook coaching bieden in de talen: - Arabisch - Pools - Turks - Portugees - Engels Vraag naar de mogelijkheden en check onze coaches hier op de website.
24. februari 2021
ZZP Re-integratiecoach gezocht (Turks en Nederlands sprekend)!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve freelance re-integratiecoach die inzetbaar is voor re-integratietrajecten richting empowerment, loopbaan coaching en naar (ander of nieuw) werk. Beheersing van de Turkse taal is een pre. InterviewMe voert re-integratietrajecten uit, gericht op mensen weer fit te maken voor werk en te bemiddelen richting werk. Vanwege toenemende vraag en uitbreiding van InterviewMe zijn wij op zoek naar een coach die zelfstandig trajecten kan uitvoeren. Het is...
08. oktober 2020
Even voorstellen
Niet zonder trots hebben we onlangs onze nieuwste collega mogen verwelkomen. Als er iemand weet om een nieuwe start te maken en daar alles voor te doen, is het Mazen Basil wel. Slechts 5 jaar in Nederland en dan al zoveel bereikt hebben, dat kan alleen maar inspirerend zijn, menen wij!

Meer weergeven