15. november 2018
Re-integratie betekent dat je weer aan het werk gaat na (langdurige) werkloosheid of ziekte. Reintegreren kan in je eigen werk of in ander werk, zowel bij je eigen werkgever (na langdurige ziekte) als ergens anders. InterviewMe biedt de trajecten Werkfit maken en Naar werk aan voor UWV. Maar wat houden deze trajecten nu precies in?
08. november 2018
Sollicitatiemoeheid kan iedereen overkomen. Als je voor de zoveelste keer niet uitgenodigd wordt voor een gesprek of wéér misgrijpt naar die ideale baan, raak je snel je motivatie en zelfvertrouwen kwijt. Gelukkig bestaan er een aantal tips om weer sollicitatie-energie te krijgen. Wij zetten ze voor jou op een rij.
03. oktober 2018
Je wikt en je weegt: ondernemen of loondienst? Het idee om zelfstandig te werken spreekt je, om welke persoonlijke reden dan ook, aan. Je weet dat je als werknemer je werk goed doet, maar zou je ook kunnen ondernemen?
17. september 2018
Beginnen met een nieuwe baan kan een best wel een stressvol moment zijn. Wat je nieuwe job ook is, een eerste werkdag is altijd spannend. Lees hier wat tips en trucs om de eerste dag succesvol door te komen.
06. september 2018
Demotivatie. Je noemt het misschien niet zo, maar je kent het wel. Je vakantiedagen zijn op. Je collega's zeuren aan je kop wanneer je nou eens klaar bent. Een vergadering lijkt de hele dag te duren. Je loopt nog maar eens naar de koffiemachine. Wakker worden! Er is maar één die zijn werk weer leuk kan maken en dat ben je zelf!
29. augustus 2018
Als mensen bij InterviewMe een reintegratietraject volgen, kunnen ze gebruik maken van ons beweegprogramma met een MI-band/beweegmonitor. Maar wat houdt dit beweegprogramma nou precies in?
10. augustus 2018
Het loopt niet meer lekker op je werk. Je ergert je aan je collega's. Met tegenzin stap je 's ochtends uit bed. Of je bent juist werkzoekende maar wilt absoluut niet meer terug naar wat je altijd deed. Je stopt al je energie in je hobby, want daar ben je tenminste écht goed in! Het wordt tijd om eens diep over je wensen na te denken.
30. juli 2018
Soms zit er in ons werk echt een juweeltje tussen, de reden waarom we dit werk heel graag doen. Lees hier het verhaal van mw. Wong!
26. juni 2018
Omdat in beweging de eerste stap is om aan het werk te komen, heeft InterviewMe een samenwerking gesloten met FysioHolland. Coaching + Fysiotherapie + Beweegprogramma's + Werkervaringsplekken! 1 + 1 = 4!
24. januari 2018
Weet je het verschil tussen een vaststaande mindset en een groeimindset? De groeimindset zorgt ervoor dat je uitdagingen niet uit de weg gaat, je volhoudt bij tegenslagen, altijd inspanning levert omdat je weet dat het erbij hoort, open staat voor feedback en geïnspireerd raakt door het succes van anderen. Wanneer je dit kunt, heb je een groeimindset en zul je beter presteren in alles wat je doet!

Meer weergeven