30. mei 2023
Reintegratie in een andere taal
Er is de laatste tijd veel vraag naar coaches die naast Nederlands, nog een andere taal spreken om cliënten nog beter te kunnen coachen. Inmiddels is ons team aardig multicultureel geworden, want naast Nederlands sprekende coaches, kunnen we ook coaching bieden in de talen: - Arabisch - Pools - Turks - Portugees - Engels Vraag naar de mogelijkheden en check onze coaches hier op de website.
24. februari 2021
ZZP Re-integratiecoach gezocht (Turks en Nederlands sprekend)!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve freelance re-integratiecoach die inzetbaar is voor re-integratietrajecten richting empowerment, loopbaan coaching en naar (ander of nieuw) werk. Beheersing van de Turkse taal is een pre. InterviewMe voert re-integratietrajecten uit, gericht op mensen weer fit te maken voor werk en te bemiddelen richting werk. Vanwege toenemende vraag en uitbreiding van InterviewMe zijn wij op zoek naar een coach die zelfstandig trajecten kan uitvoeren. Het is...
08. oktober 2020
Even voorstellen
Niet zonder trots hebben we onlangs onze nieuwste collega mogen verwelkomen. Als er iemand weet om een nieuwe start te maken en daar alles voor te doen, is het Mazen Basil wel. Slechts 5 jaar in Nederland en dan al zoveel bereikt hebben, dat kan alleen maar inspirerend zijn, menen wij!
15. november 2018
Re-integratie betekent dat je weer aan het werk gaat na (langdurige) werkloosheid of ziekte. Reintegreren kan in je eigen werk of in ander werk, zowel bij je eigen werkgever (na langdurige ziekte) als ergens anders. InterviewMe biedt de trajecten Werkfit maken en Naar werk aan voor UWV. Maar wat houden deze trajecten nu precies in?
08. november 2018
Sollicitatiemoeheid kan iedereen overkomen. Als je voor de zoveelste keer niet uitgenodigd wordt voor een gesprek of wéér misgrijpt naar die ideale baan, raak je snel je motivatie en zelfvertrouwen kwijt. Gelukkig bestaan er een aantal tips om weer sollicitatie-energie te krijgen. Wij zetten ze voor jou op een rij.
03. oktober 2018
Je wikt en je weegt: ondernemen of loondienst? Het idee om zelfstandig te werken spreekt je, om welke persoonlijke reden dan ook, aan. Je weet dat je als werknemer je werk goed doet, maar zou je ook kunnen ondernemen?
17. september 2018
Beginnen met een nieuwe baan kan een best wel een stressvol moment zijn. Wat je nieuwe job ook is, een eerste werkdag is altijd spannend. Lees hier wat tips en trucs om de eerste dag succesvol door te komen.
06. september 2018
Demotivatie. Je noemt het misschien niet zo, maar je kent het wel. Je vakantiedagen zijn op. Je collega's zeuren aan je kop wanneer je nou eens klaar bent. Een vergadering lijkt de hele dag te duren. Je loopt nog maar eens naar de koffiemachine. Wakker worden! Er is maar één die zijn werk weer leuk kan maken en dat ben je zelf!
29. augustus 2018
Als mensen bij InterviewMe een reintegratietraject volgen, kunnen ze gebruik maken van ons beweegprogramma met een MI-band/beweegmonitor. Maar wat houdt dit beweegprogramma nou precies in?
10. augustus 2018
Het loopt niet meer lekker op je werk. Je ergert je aan je collega's. Met tegenzin stap je 's ochtends uit bed. Of je bent juist werkzoekende maar wilt absoluut niet meer terug naar wat je altijd deed. Je stopt al je energie in je hobby, want daar ben je tenminste écht goed in! Het wordt tijd om eens diep over je wensen na te denken.

Meer weergeven