Re-integratietraject Naar Werk UWV


Start van het Naar Werk traject:

Wanneer je klaar bent om te gaan solliciteren, maar je weet nog niet precies welke richting je op wilt en je graag begeleiding van een loopbaancoach wilt die je in dit proces kan helpen, kun je aangemeld worden voor het traject Naar Werk. In dit Naar Werk traject is alles gericht op het zoeken en vinden van passend werk. Ook dit is maatwerk. Het gaat erom hoe jij, in jouw situatie, een baan kunt krijgen. 

 

Een Naar Werk traject duurt gemiddeld 6 maanden tot maximaal 9 maanden en tijdens dit traject kun je persoonlijke aandacht verwachten, één op één begeleiding en praktische tools om je doel te behalen.

 

We werken met allerlei handige en praktische instrumenten waarbij duidelijk wordt waar je kracht ligt maar ook je valkuilen en uitdagingen, wat je drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in werk, namelijk je waarden. 

Ook door verschillende tests wordt inzichtelijk wat je persoonlijkheid is en door de inzet van verschillende beroepentests wordt ook een beroepsrichting bepaald. 


Klaar om te werken

Als je duidelijk is welke richting je op wilt en waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt, dan kan het solliciteren beginnen. 

 

Onze loopbaanconsulenten begeleiden je bij dit proces. Zo wordt je bijvoorbeeld geleerd hoe je makkelijk en op een natuurlijke manier gebruik kan maken van je netwerk, maar ook wordt het netwerk van werkgevers van InterviewMe ingeschakeld. Wellicht staan er binnen het netwerk vacatures open die op jouw lijf geschreven zijn.

 

De loopbaancoaches sturen op presentatietechnieken. Wanneer je een CV hebt waarin goed duidelijk wordt wie je bent en wat voor werk je zoekt, zal dit je zelfvertrouwen vergroten en zul je ook sneller op een gesprek uitgenodigd worden. Een gesprek kan soms spannend zijn, daarom zullen er handige tips uitgereikt worden hoe je jezelf op een gesprek het beste kunt presenteren om zodoende een goede indruk achter te laten en je hopelijk de baan weet te bemachtigen.

Acties

  • Het schrijven van een goede sollicitatiebrief
  • Een cv-check en optimalisatie
  • Jobsearching, het zoeken naar passende vacatures
  • Het voeren en aangaan van netwerkgesprekken
  • Bemiddeling naar vacatures uit ons netwerk aan werkgevers
  • Optimaliseren van sociale media zoals LinkedIn
  • Presentatietechnieken vergroten
  • Zelfvertrouwen opbouwen bij het solliciteren

Contactformulier

Indien je onderstaand contactformulier invult, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.