Beweegprogramma van InterviewMe

Als je ziek uitgevallen bent vanwege lichamelijke klachten, kan een beweegprogramma je goed helpen. Wij werken als re-integratiebureau veel samen met enthousiaste en professionele partners op het gebied van medisch fitness, sport en beweging. Denk aan fysiopraktijken die medisch fitness aanbieden of een beweegprogramma. Het is daarbij in overleg met je re-integratiecoach van InterviewMe mogelijk om jouw interesse aan te geven en in de buurt te kijken naar mogelijkheden die aansluiten bij jouw doelen.

 

"Een beweegprogramma is een speciaal sportief programma dat vanuit fysiotherapeutische expertise voor specifieke chronische aandoeningen en lichaamsklachten wordt opgesteld."

Beweegprogramma tijdens een Werkfit traject

Een belangrijk onderdeel van ons Werkfit re-integratietraject kan zijn om weer te gaan bewegen, sporten of medisch fitness in een beweegprogramma. Omdat in beweging komen stap 1 is ter voorbereiding op het vinden van werk, werkt InterviewMe veel samen met fysiopraktijken.

 

Het beweegprogramma van InterviewMe is er om te trainen onder professionele begeleiding omdat je bijvoorbeeld een chronische ziekte of aandoening hebt. Tijdens de beweegprogramma’s train jij in een energieke en sociale omgeving, waarbij je werkt aan jouw herstel of opbouw.

Voordelen van een beweegprogramma

 • Fysiek en mentaal weerbaarder worden door verschillende bewegingsvormen
 • Lichamelijke klachten verminderen of stabiliseren
 • Sociale contacten met andere mensen
 • Professioneel onderlegde beweegcoaches met oog voor jouw klachten/doelen
 • Gezondheidsdoelen en fitheidsdoelen worden per intake vastgesteld
 • De trainingen zijn op maat zodat het voor iedereen haalbaar is
 • Lichaam en geest worden geprikkeld

 

Omdat in beweging komen stap 1 is ter voorbereiding op het vinden van werk, werkt InterviewMe veel samen met enthousiaste en professionele partners en het is ook mogelijk om in jouw interesse en in de buurt te kijken naar mogelijkheden die aansluiten bij jouw doelen.

Wij hebben een samenwerkingsverband met FysioHolland. Deze heeft diverse praktijken door Nederland. Zit deze niet bij jou in de buurt of heb je zelf een fysiotherapiepraktijk waar je graag komt, dan kijken we of we daar een beweegprogramma kunnen inkopen (deze kosten komen voor rekening van InterviewMe).

 

Beweging en begeleiding helpen om mensen gezond en actief te krijgen. Dit is nodig om de juiste voorwaarden te scheppen om je meer zelfvertrouwen te geven zodat je je sterker voelt. 

Met deze samenwerking kan InterviewMe je indien gewenst dus helpen met:

 • Je fysieke belastbaarheid en/of psychische draagkracht te verhogen door de inzet van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en coaches
 • Je lichamelijk weer fitter te helpen voelen door onder begeleiding van een coach te sporten.

Medisch fitness

Wij hebben een samenwerkingsverband met FysioHolland. Deze heeft diverse praktijken door heel Nederland. Zit deze niet bij jou in de buurt of heb je zelf een fysiopraktijk waar je graag komt, dan kijken we of we daar een beweegprogramma kunnen opstarten.

 

Beweging en begeleiding helpt om mensen gezond en actief te krijgen. Dit is nodig om de juiste voorwaarden te scheppen om je meer zelfvertrouwen te geven zodat je je sterker voelt. 

Met deze samenwerking kan InterviewMe je indien gewenst dus helpen met:

 

 • Je fysieke belastbaarheid en/of psychische draagkracht te verhogen door de inzet van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en coaches
 • Je lichamelijk weer fitter te helpen voelen door onder begeleiding van een coach te sporten.

Interesse in ons beweegprogramma?

Je kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Dan nemen we binnen 24 uur contact met jou op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.