Begeleiding bij Scholing

Als je door ziekte of arbeidsongeschiktheid werkloos bent geworden en niet meer je oude werk kunt uitvoeren, heb je soms door een opleiding of cursus wel meer kans op nieuw werk.

 

Het volgen van een opleiding kan voor sommige mensen best ingewikkeld zijn. InterviewMe kan hierbij helpen. We kunnen ondersteunen bij het inschrijven, het plannen van het huiswerk en coachen bij de toetsen en examens. Samen zorgen we er voor dat het diploma of certificaat behaald wordt.

 

Het re-integratietraject Begeleiding bij Scholing is maatwerk. Er wordt alleen ingezet op wat jij nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om weer elke dag te moeten studeren en je te concentreren op de leerstof terwijl je lastige privé omstandigheden hebt.

 

De loopbaancoaches van InterviewMe kunnen je helpen een geschikte opleiding te vinden die bij je past en aansluit bij je mogelijkheden. En we helpen je de discipline op te brengen om de opleiding met succes af te ronden. Dat wil niet zeggen dat wij het voor je gaan doen maar we helpen je zelf de regie te houden over je opleiding en deze met succes af te ronden. Ook kunnen we je helpen met zaken zoals het plannen van je huiswerk en examens. 

 

Onze specialisatie is het inzetten van gerichte 1-op-1 coaching. Daarmee bereiken wij op een snelle en fijne manier een langdurig en positief effect voor mensen. 


Ben je op zoek naar deze of een ander re-integratietraject? Kijk dan eens verder bij ons aanbod.

Laat wat van je horen

Voor het maken van een afspraak of het opvragen van informatie, vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.