Wie zijn wij?

De coaches van InterviewMe zijn allen ruim 7 jaar actief in de zakelijke arbeidsbemiddeling. Door een bundeling van ervaring op P&O afdelingen, in recruitment werkzaamheden en arbeidsbemiddeling bij uitzendbureaus

beschikt InterviewMe over ruime kennis van de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces.

 

Ons team bestaat uit re-integratiecoaches met uiteenlopende ervaringen als (sport) psychologen, ACT trainers, empowerment coaches, voedingsdeskundigen, mindfulness trainers, jobhunters, recruiters, intercedenten en marketing- en communicatie professionals.

 

InterviewMe heeft dus veel ervaring in huis en daarmee een groot netwerk. Dankzij deze diversiteit, kunnen onze klanten de meest optimale hulp verwachten!


Ons team

Oprichter en coach InterviewMe

Ik ben Silvia Loureiro, geboren en getogen in Nederland met een Portugese achtergrond. Door mijn werkervaring als coach voor de sociale dienst van diverse gemeenten, UWV en re-integratiebedrijven heb ik ruime werkervaring opgedaan in het uitvoeren van re-integratietrajecten. Na een periode van ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR-werkveld en reintegratie ben ik in 2013 gestart met InterviewMe.

 

Via InterviewMe krijg ik de kans om mensen verder te helpen in het maken van een nieuwe stap op de arbeidsmarkt. Door mijn kennis en ervaring te delen zoek ik de perfecte balans tussen wensen en oplossingen.

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich als persoonlijk, doelgericht en resultaatgericht. In mijn trajecten is wederzijds vertrouwen en openheid belangrijk zodat ik een steun in de rug kan zijn en waar nodig kan bijstaan bij veranderingen. Het is altijd weer mooi om te zien hoe iemand groeit en uiteindelijk weer terug de arbeidsmarkt op gaat. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen en hoor dan ook graag hoe ik jou kan helpen.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marloes Smit – van der Zwet, moeder, coach en levensgenieter.

 

Nadat ik mijn opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb afgerond, is mijn loopbaan begonnen. Ik kwam na deze studie in Amsterdam terecht en daar heb ik 5 jaar gewerkt als Maatschappelijk Werkster in de psychiatrie en daklozenwereld. Het zwaartepunt lag hierbij om de klant te activeren, stimuleren en ondersteunen waar nodig om hem of haar klaar te stomen voor een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven.

 

De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd waaronder motiverende gespreksvoering, coaching en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Ook ben ik mijn eigen bedrijf gestart waar ik mensen help om een extra inkomen op te bouwen door ook zelf een eigen onderneming te starten.

 

De rode draad in mijn leven is mijn passie om mensen verder te helpen. Mijn kracht ligt in het feit dat ik door mijn positiviteit, maar ook door mijn brutale eerlijkheid mensen een spiegel kan voorhouden om op deze manier een verandering teweeg te brengen. Het geeft me echt een kick wanneer mensen zijn gegroeid en hun doelen (hoe groot of klein deze ook zijn) behaald hebben. 


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marielle Groot, geboren in Amsterdam, maar sinds 1985 al inwoner van Zandvoort. Ik heb mijn hart verloren aan de zee en het strand, maar ben met regelmaat nog te vinden in Amsterdam of Haarlem waar ik tevens gewerkt en gestudeerd heb.

 

Na het behalen van mijn Bachelor's Degree in 2005 heb ik voor meerdere bedrijven en organisaties mogen werken in sales, marketing en management functies. De rode draad door mijn leven is het coachen van mensen op zowel privé als zakelijk vlak.

 

Als dochter van een ondernemer kriebelde bij mij het zelfstandig ondernemerschap al langer. Mijn zoektocht naar een leven en werk wat bij mij past had een keerpunt in 2016. In dat jaar heb ik mijn zekerheden opgegeven en mijzelf ingeschreven bij de KvK als zelfstandige.

Na een succesvol eerste jaar heb ik mijn zoektocht weten te volbrengen door mij te laten omscholen tot professioneel coach. Sinds 2017, na het succesvol volgen van de professionele Post-HBO coachopleiding (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau), ben ik officieel werkzaam als coach.

 

Met regelmaat volg ik intervisie, lezingen, cursussen, workshops en masterclasses op het gebied persoonlijke ontwikkeling en coachingsvaardigheden. Zo houd ik mijn kennis bij en breid ik deze uit.

Naast mijn eigen coachpraktijk werk ik sinds juni 2018 met veel plezier en enthousiasme voor InterviewMe!

 

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, eigen ervaring, positiviteit en coachingsvaardigheden.


Coach InterviewMe

Hello, ik ben Jorrit Terpstra, sportpsycholoog, coach, inspirator, wereldreiziger en

actieveling.

Jarenlang heb ik mij bij de gemeente Amsterdam ingezet voor de belangen van

werkzoekenden. Iets wat ik met veel enthousiasme heb gedaan en ook nu bij

InterviewMe weer ga doen. Ik haal een hoop energie om mensen een stapje verder

richting hun doelen te helpen, dus ik daag je uit.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog. Hier begeleid ik sporters, team en coaches om op mentaal vlak sterker in hun schoenen te staan zodat ze beter presteren, maar vooral hun persoonlijkheid verder ontwikkelen. Het is inmiddels een tweede natuur geworden om op zoek te gaan naar de motivatie van mensen en te onderzoeken wat ze nodig hebben om zelfstandig weer verder te bewegen richting hun bestemming.

 

Veel verschil is er dus niet tussen sport, werk of privé, het draait om de juiste mentale skillset hebben om je doelen te bereiken. Soms loop je vast en heb je daarbij even een blik van buiten nodig om weer verder te komen en je skillset uit te breiden. Met het ontwikkelen van deze skillset help ik je graag.

 


Coach InterviewMe

Mijn naam is Natascha Winkelmeijer, 49 jaar.

 

Mijn achtergrond ligt in de zakelijke dienstverlening binnen de arbeidsbemiddeling waar ik commerciële rollen had. Ik heb een carrière-switch gemaakt naar coaching. Omdat werk zingevend is en ik het iedereen gun om te kunnen zeggen: “Beste werkdag, kom maar door. Ik heb er weer zin in vandaag!"

 

Mijn manier van coachen is er o.a. op gericht om te ontdekken wat je tegenhoudt om iets te doen of juist niet te doen. Terwijl je daar zeer waarschijnlijk een betere versie van jezelf van zou worden. Want wanneer je inziet, ja zelfs vóelt hoe je jezelf eigenlijk tekort doet, ligt de weg naar een luchtiger en zingevend leven vlak vóór je. Iemand zei laatst tegen mij: “Als je op het onkruid let, trap je op de bloemetjes”. Dit is vaak zo waar. Ik help je, begeleid je, confronteer je en alles wat nodig is om een lekkere dosis zelfvertrouwen voor de toekomst op te snuiven.

 

Ik houd van humor, luchtigheid en simpel. Lekker praktisch. En zo werk ik ook. 


Coach InterviewMe

Ik ben Esther Carrière, 56 jaar en moeder van een jongvolwassen zoon.

 

Mijn leven is rijk gekleurd met vele mooie en natuurlijk ook minder mooie ervaringen. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en na vijfentwintig jaar op diverse plekken in Nederland gewoond te hebben, woon ik nu opnieuw in deze stad achter de duinen, heerlijk genieten vlak bij de zee.

 

De rode draad in mijn eigen leven is ontwikkeling en ik ervaar rijkdom wanneer ik andere mensen op hun pad van ontwikkeling en groei kan en mag begeleiden, in welke fase van het leven dan ook. Zowel mijn opleidingsachtergrond als werkervaring zijn divers. Opleidingen en cursussen in de richtingen psychologie, coaching en counseling, bedrijfskunde, accountmanagement en mediation. Ik ben daarnaast gecertificeerd Master NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en gekwalificeerd MBTI consultant ( Myers-Briggs Type Indicator). Mijn werkervaring ligt met name op het terrein van HR / personeel, coaching, teammanagement en werving en selectie, opgedaan binnen zowel het commerciële werkveld als de overheid en non-profit. Sinds 2010 ben ik zelfstandig werkzaam binnen deze terreinen.

 

Wat je van mij mag verwachten in een traject is dat ik echt naar je zal luisteren en jou zie als een waardevol mens met vele mogelijkheden. Ik zal niet aarzelen de diepte op te zoeken als dat voor jou ook goed voelt,

daarnaast kan ik direct en confronterend zijn als ik daarmee jou de volgende stap kan laten zetten. Op basis van jouw vraag stellen we een plan van aanpak op en maken we jouw doelen helder. Ik werk samen met jou aan het gewenste resultaat en zal je daarbij motiveren om de initiatieven te ontplooien die nodig zijn om jouw doelen te realiseren.


Coach InterviewMe

Hi! Ik ben Eefke Fermin, geboren en getogen in Utrecht. Ik heb in verschillende steden gewoond en ben inmiddels met mijn gezin neergestreken in het meest Zuidelijke puntje van Nederland, Maastricht! 

 

Ik ben ondernemend en gedreven met een passie voor de mens in ontwikkeling. Mijn interesses zijn zeer breed georiënteerd, alles wat met persoonlijke ontwikkeling en mensen te maken heeft, vind ik interessant. Waar mijn hart vooral ligt is bij life coaching, het onderbewuste brein, Human Design en mensen in beweging krijgen door hen te motiveren hun levensdoelen te behalen. 

 

Ik heb een achtergrond in Business Management met Human Resources en zo heb ik de eerste jaren van mijn carrière voornamelijk gewerkt in de recruitment en later als HR Manager in het bedrijfsleven. 

 

Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat ik mensen op een andere manier wilde gaan helpen en zo ontstond mijn interesse voor coaching. Na vele persoonlijke ontwikkelingstrajecten en opleidingen, waaronder de NLP opleiding werk ik inmiddels alweer 6 jaar voor mezelf als coach. Mijn manier van werken is persoonlijk, intuïtief, doelgericht en vooral afgestemd op waar de cliënt naar op zoek is en wat diegene verder zal brengen. 

 

Ik hou erg veel van het leven, ben positief ingesteld en erg oplossingsgericht. Meditatie, mindfulness en sporten zijn mijn uitlaatkleppen en vind ik het erg belangrijk om datgene te doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en daar met werk en privé echt een goede balans in te vinden. 

 

In een coachingtraject met cliënten kijk ik echt naar de mens achter de cliënt, met andere woorden wat houdt jou tegen om datgene te gaan doen wat je ECHT leuk vindt? Mijn levensmotto is dan ook: “If it doesn’t make you smile, change it!” Want jij bent de creator van jouw eigen leven!


Coach InterviewMe

Ik ben Astrid Boogaart, 51 jaar, begeleider, coach & trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding & life-coaching van kandidaten die het gevoel hebben dat er in werk en privé ‘meer’ mogelijk is dan ze nu ervaren.

 

Ervaring

Sinds 2007 werk ik als loopbaancoach voor diverse doelgroepen in de maatschappij, van lager tot hoger opgeleiden (HBO+). Bij onder meer Werk – en Re-Integratie (Gemeente Amsterdam) en ROC Zaandam heb ik jarenlang gefungeerd als loopbaantrainer en re-integratie coach.

 

Opleiding

Dankzij mijn 4- jarige coachingsopleiding bij Phoenix (Systemisch Werk, NLP, Transactionele Analyse), Utrecht, aangevuld met nascholingstraject Integrale Rouw- en Verliesbegeleiding, SPSO (Academie voor Integrale Menswetenschappen), Huis Ter Heide, heb ik een stevige achtergrond die gebaseerd is op psychologisch begrip en inzicht, theoretische kennis en praktische toepasbaarheid. Het nascholingstraject ‘Verslaving & Co-dependentie’, Sarah Hofman, Utrecht heeft ervoor gezorgd dat ik met traumawerk en InnerChild Therapy vertrouwd ben geraakt, hetgeen ik ook toepas in mijn werk.

 

Resultaatgericht coachen

Uitgangspunt van alle begeleiding is de mens. De inbreng en wensen van de kandidaat zijn altijd leidend, binnen de wettelijk gestelde kaders. Mijn aanpak doelgericht, persoonlijk en op maat gesneden. Steunend, vragend, adviserend en spiegelend. Ik heb 13 jaar ervaring als loopbaan- en re-integratiecoach bij het begeleiden van zowel outplacement als re-integratietrajecten voor lager-, midden- en hoger opgeleiden en als trainer op het gebied van competentieontwikkeling in werksituaties of ter voorbereiding op psychologische assessments.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Ayça Biliç, ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Afgelopen 10 jaar ben ik vooral actief geweest binnen de arbeidsbemiddeling. Hierna heb ik mij enige tijd ingezet in een van de arbeidsparticipatie projecten van VluchtelingenWerk. 

Het doet mij goed om mensen te helpen. Bij InterviewMe help ik mensen o.a. inzichten te krijgen. Mijn missie is om mensen te helpen hun bewustzijn te vergroten, zodat ze goede keuzes maken voor zichzelf, een ander en binnen de huidige arbeidsmarkt. Niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn.

 

Als oplossingsgerichte coach wil ik zoveel mogelijk de klant naar oplossingen en antwoorden laten zoeken. Dit doe ik o.a. door het spiegelen en iemand zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als coördinator dagbesteding, arbeid en opleiding voor dak- en thuislozen en ongedocumenteerden. Hier help ik mensen via praktische handvatten nieuw perspectief te bieden. Ik help hen via het versterken van hun levenskracht weer mee te draaien in de maatschappij.

Als ik merk dat iemand opbloeit, weer mens wordt zoals hij/zij is bedoeld. Dan weet ik: "dit is waar ik het voor doe" en daarom ben ik coach.


Coach InterviewMe

Hoi! Ik ben Lieke Bloemendal.

Ik vind mijn werk mooi als ik in mijn coaching samen kan werken en met passie aan de slag kan om iemand te laten groeien en ontwikkelen. Dat zal ik altijd op gelijkwaardige basis doen; ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar ik wil wél dat je bewuste keuzes maakt. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om de stappen te zetten die je wil maken en je verder te ontwikkelen.

 

Na mijn opleidingen bewegingswetenschappen en sportpsychologie heb ik bij verschillende organisaties mensen gecoacht. Bijvoorbeeld als bewegingsdeskundige bij mensen met obesitas, als topsportleefstijlcoach, of als vitaliteitscoach om medewerkers van bedrijven vitaal te houden. Naast mijn werk bij InterviewMe coach ik als sportpsycholoog ook (top)sporters vaak rondom het vraagstuk “Hoe haal ik het beste uit mezelf?”.  Als snel heb ik daarbij geleerd dat prestaties neerzetten een combinatie is van fysieke én mentale aspecten. En dat geldt niet alleen in de sport, maar zeker ook bij werkprestaties. De kern van mijn werk is altijd het activeren en stimuleren van cliënten om een zo waardevol mogelijk leven te creëren en het beste uit zichzelf te halen.

 

Ik werk vanuit een basis met ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en MI (Motivational Interviewing), waarbij ik gebruik maak van afwisselende werkvormen om jou inzicht te laten krijgen in wat je daadwerkelijk wil bereiken en om je in de weg daarnaartoe een steuntje in de rug te kunnen geven.


Coach InterviewMe

Aan het stuur staan van je eigen leven, betekent ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar je energie van krijgt. Zodat jij succesvol jezelf kunt zijn! Het begint bij jou…..dan de rest.

 

Mijn naam is Marjolein van der Toolen – Buitelaar. Getrouwd met Michael en moeder van Mees. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Trainer en Coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, loopbaan, stress en burn-out.

 

De afgelopen 12 jaar heb ik als Teammanager verschillende teams begeleid en aangestuurd. Het werken met mensen en ontdekken wat hen drijft geeft mij veel energie. Als Employability Coach heb ik medewerkers ondersteund bij hun loopbaanvragen. Als Management Drives Trainer ondersteun ik teams bij hun teamontwikkeling door middel van drijfveren en coaching.

 

In mijn coaching gaan we doen wat er voor nodig is. Terug naar de basis, naar jou, wat jou energie geeft en wat voor jou werkt. Onbewuste processen bewust maken, inzicht in jouw patronen en waarom je doet wat je doet.

Elk inzicht is een puzzelstuk dat je verder helpt om meer overzicht en keuzemogelijkheden te verkrijgen.

 

Mijn coaching is met een open blik en oordeelloos. In mijn coaching maak ik gebruik van NLP en andere coachmethodieken. Ik zal je liefdevol een spiegel volhouden zodat er aandacht gaat naar diepere niveaus en jij blijvende verandering kunt neerzetten.

 

Ik geloof erin dat als jij lekker in je vel zit, jezelf kunt zijn en op de juiste plek zit, geeft dit meer energie en kun je geluk en vrijheid voelen. Dan volgen de resultaten die jij wilt behalen. 

Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen!


Coach InterviewMe

Hallo! Mijn naam is Mazen Basil, 30 jaar. Na mijn vlucht uit Syrië ben ik in Nederland aangekomen om een nieuw leven op te bouwen. In  Syrië studeerde ik luchtvaart technologie aan de universiteit van Aleppo maar door diverse ervaringen besloot ik het roer om te gooien.

 

Sinds het begin van mijn avontuur in Nederland heb ik mijn verder gespecialiseerd in het coachen en ondersteunen van mensen. Met name ben ik de afgelopen twee jaar bezig geweest met het coachen van Syrische statushouders richting diens zoektocht naar werk.

 

De kleine stappen vooruit zijn soms de grote successen en het vieren hiervan zijn mijn favoriete momenten. Successen vieren zorgt ervoor dat de focust ligt op wat wel lukt!  Ik geloof in de waarde van elk mens en de waardevolle bijdrage die elk mens kan leveren aan de gemeenschap. Ik help je graag om boven jezelf uit te stijgen en de moeilijke stappen te nemen.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Carmen van Gellekom, 53 jaar. Met mijn twee kinderen woon ik in Zoetermeer.

Als ruim 30 jaar werk ik op het terrein van mens en arbeid. Eerst als intercedente waar mijn interesse voor de beroepenwereld is begonnen en daarna als trainer/ coach in de re-integratie.

 

Met mijn achtergrond als beroepskeuze adviseur heeft het mij altijd geboeid om met de kwaliteiten en interesses van mensen bezig te zijn. Het motto: “je hebt geen toestemming nodig om te stralen”, heeft mij geïnspireerd om mensen weer te laten stralen in hun werk en/of leven door zicht te geven op eigen kunnen, mogelijkheden en keuzes. 

 

Mijn openheid over mijn eigen levenslessen creëert begrip, openheid en een prettige omgeving. Mijn leergierigheid brengt me naar steeds weer nieuwe inzichten die ik graag integreer in mijn coaching programma’s. Door mijn brede beroepenkennis als beroepskeuze adviseur en creativiteit zie ik (beroeps)mogelijkheden waar anderen die niet zien.

Ik geloof dat iedereen (weer) voldoening en plezier kan halen uit zijn of haar werk. Dat iedereen zich kan ontwikkelen “je kunt meer dan je durft” .


Coach InterviewMe

Mijn naam is MarieCke Fransen, geboren in 1981 in Haarlem, maar ik woon mijn hele leven al in Zandvoort. Ik ben gek op de zee, het strand en de duinen. Niets meer ontspannender dan een wandeling met mijn hond langs de zee!

 

Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach/therapeut en heb ik voor meerdere (poli) klinische instellingen ervaringen opgedaan. Ik heb een Bachelor MWD met als specialisatie GGZ agoog vooral in persoonlijke behandelingen. In groepsdynamiek heb ik o.a Leefstijl-, communicatie-, agressie, en assertiviteitstrainingen gegeven. 10 jaar geleden kwam ik door gezondheidsproblemen in de ziektewet. Wat vond ik dat lastig, ziek zijn.. Ik ben namelijk iemand die graag in beweging is. En hoe kon ik nu accepteren dat dit nu niet kon? Van behandelaar naar patiënt. Nu ik terugkijk heeft juist dit proces mij het meest geleerd. Gelukkig had ik een hele fijne re-integratie coach. Denken in mogelijkheden, mij richten op wat wel kan.

 

Binnen dit traject ben ik voor het eerst in contact gekomen met Mindfulness. Dit vond ik zo interessant dat ik de opleiding tot MBCT therapeut heb gevolgd. Het vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam hervonden heb ik in 2014 heb ik mijn eigen Coaching praktijk opgericht. Ik vind het zelfs ontspannend om mij te verdiepen in de ontwikkelingen die er voor mij als professional zijn. (NOLOC, CAT en IOATH geaccrediteerd) Holistische visie, gedrag, voeding en beweging. Ik ben geregistreerde Yoga docent, Voedingsdeskundige, Therapeutische Aerial Yoga teacher en NLP practitioner. Dit alles is te merken in mijn manier van coachen ¨Het beste project waar jij aan mag werken ben jijzelf.¨ Dat is mijn levensmotto;-)

 

De gedachte vormt het gedrag´ daarom denk ik positief, dat is ook het eerste wat mij kenmerkt. Ik ben niet alleen professioneel loopbaancoach maar ook een ervaringsdeskundige, ik weet wat jij meemaakt. Elk mens is verschillend, en door een eclectische manier van coachen, waarin ik samen met jou op zoek ga naar je eigen doel ga jij meer bewust worden van je eigen gedrag. Door stap voor stap aan de doelen te werken, is het mogelijk om jouw gelukkige en gezonde balans te vinden.

 


Coach InterviewMe

Mijn naam is Nafize Sener. Ik ben een ondernemer en netwerker pur sang. De rode draad in mijn werk is coachen, begeleiden en bemiddelen van mensen met verschillende culturele achtergronden naar werk en ondernemerschap.

 

Bedrijfseconomie, Personeel & Arbeid, Projectmanagement en Vitaliteitskunde zijnde belangrijkste opleidingen die ik heb gedaan.

 

Turkije is mijn geboorteland maar in Nederland ben ik opgegroeid vanaf dat ik een kleuter ben. Ik mis nog altijd het huis van oma die zo natuurlijk was ingericht met veel steen, hout en aarde. Nu zou dat ‘’feng shui style’’ genoemd kunnen worden waar ik van houd.

 

Heb een gezonde, gelukkige volwassen zoon waar ik trots op ben.

 

Vitaliteit brengen in Diversiteit is mijn specialisme en mijn passie. Met gezonde voeding, beweging, gezond denken en een leuke omgeving kom je in ieder geval en altijd een stap verder waar je ook staat in het leven.

Mijn waarden zijn integriteit, schoonheid, vitaliteit en vertrouwen. Mezelf uiten vanuit mijn waarden is het streven en blijft altijd een uitdaging. Communicatie wordt zo een sleutel en is een belangrijke tool voor succes.