Wie zijn wij?

Oprichter en coach InterviewMe

Ik ben Silvia Loureiro, geboren en getogen in Nederland met een Portugese achtergrond. Door mijn werkervaring als coach voor de sociale dienst van diverse gemeenten, UWV en re-integratiebedrijven heb ik ruime werkervaring opgedaan in het uitvoeren van re-integratietrajecten. Na een periode van ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR-werkveld en reintegratie ben ik in 2013 gestart met InterviewMe.

 

Via InterviewMe krijg ik de kans om mensen verder te helpen in het maken van een nieuwe stap op de arbeidsmarkt. Door mijn kennis en ervaring te delen zoek ik de perfecte balans tussen wensen en oplossingen.

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich als persoonlijk, doelgericht en resultaatgericht. In mijn trajecten is wederzijds vertrouwen en openheid belangrijk zodat ik een steun in de rug kan zijn en waar nodig kan bijstaan bij veranderingen. Het is altijd weer mooi om te zien hoe iemand groeit en uiteindelijk weer terug de arbeidsmarkt op gaat. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen en hoor dan ook graag hoe ik jou kan helpen.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marloes Smit – van der Zwet, 38 jaar en getrouwd. Ik heb samen met mijn man een zoon van 8 jaar.

 

Nadat ik mijn opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb afgerond, is mijn loopbaan begonnen. Ik kwam na deze studie in Amsterdam terecht en daar heb ik 5 jaar gewerkt als Maatschappelijk Werkster. Het zwaartepunt lag hierbij om de klant te activeren, stimuleren en ondersteunen waar nodig om hem of haar klaar te stomen voor een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven.

 

De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd waaronder motiverende gespreksvoering en coaching. Ook ben ik mijn eigen bedrijf gestart waar ik mensen help om een extra inkomen op te bouwen door ook zelf een eigen onderneming te starten.

 

De rode draad in mijn leven is mijn passie om mensen verder te helpen. Mijn kracht ligt in het feit dat ik door mijn positiviteit, maar ook door mijn brutale eerlijkheid mensen een spiegel kan voorhouden om op deze manier een verandering teweeg te brengen. Het geeft me echt een kick wanneer mensen zijn gegroeid en hun doelen (hoe groot of klein deze ook zijn) behaald hebben. 


Coach InterviewMe

Hallo, mijn naam is Marielle Groot, ik ben 36 jaar en woon in

Zandvoort (aan Zee). Na het behalen van mijn HBO diploma in 2005 heb ik

jarenlang in sales, marketing en managementfuncties gewerkt bij verschillende

bedrijven.

De rode draad door mijn leven is coaching, zowel vanuit zakelijk vlak als

privé. Mensen begeleiden en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en

uit de organisatie waar zij werken. Mijn zoektocht naar een leven en werk wat

bij mij past had een keerpunt in 2016. In dat jaar heb ik mijn zekerheden

opgegeven en ben ik voor mijzelf gestart als freelancer.

Na een succesvol 1e jaar heb ik mijn zoektocht weten te volbrengen

door mij te laten omscholen tot professioneel coach.

 

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, eigen ervaring, positiviteit en

coachingsvaardigheden. Door middel van intervisies en bijscholing houd ik mijn kennis bij en breid ik

deze uit. Op het moment ben ik bezig met een Masterclass ACT (Acceptance and

Commitment Therapy).


Coach InterviewMe

Ik ben Anouk Admiraal. Een vrolijk mens die van het leven houdt.

Iemand die houdt van een goed gesprek en daar de diepte in zoekt. Humor en

relativeringsvermogen ontbreekt daarbij zeker niet.

Als trainer/coach is het mijn missie om mensen verder te helpen in de volgende stap in hun ontwikkeling en bij InterviewMe is dat gericht op loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

 

Met veel passie en empathie begeleid ik al jaren klanten die hulp nodig hebben bij

sollicitatievaardigheden, werknemersvaardigheden en met een fijne mindset om

weer vol zelfvertrouwen deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

 

Met een didactische achtergrond die vervolgens is uitgebreid naar een opleiding tot coach, trainer en ACT-therapeute kan ik goed inspelen op de behoefte en de vraag die op dat moment nodig is. Integriteit staat uiteraard hoog in het vaandel en zal worden gewaarborgd. Ik zie je graag bij InterviewMe!


Coach InterviewMe

Hello, ik ben Jorrit Terpstra, sportpsycholoog, coach, inspirator, wereldreiziger en

actieveling.

Jarenlang heb ik mij bij de gemeente Amsterdam ingezet voor de belangen van

werkzoekenden. Iets wat ik met veel enthousiasme heb gedaan en ook nu bij

InterviewMe weer ga doen. Ik haal een hoop energie om mensen een stapje verder

richting hun doelen te helpen, dus ik daag je uit.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog. Hier begeleid ik sporters, team en coaches om op mentaal vlak sterker in hun schoenen te staan zodat ze beter presteren, maar vooral hun persoonlijkheid verder ontwikkelen. Het is inmiddels een tweede natuur geworden om op zoek te gaan naar de motivatie van mensen en te onderzoeken wat ze nodig hebben om zelfstandig weer verder te bewegen richting hun bestemming.

 

Veel verschil is er dus niet tussen sport, werk of privé, het draait om de juiste mentale skillset hebben om je doelen te bereiken. Soms loop je vast en heb je daarbij even een blik van buiten nodig om weer verder te komen en je skillset uit te breiden. Met het ontwikkelen van deze skillset help ik je graag.

 


Coach InterviewMe
Mijn naam is Sandrine Kwast, 38 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. 

 

Na mijn studie HBO verpleegkunde, heb ik veel werkervaring opgedaan in de gezondheidszorg, zowel bij zorgorganisaties als bij grote medische bedrijven. Uitvoeren van dagelijkse zorg, maar ook samenwerkingsverbanden opzoeken, projecten leiden en groepspresentaties geven behoorden tot mijn taken. Mensen stimuleren, motiveren en activeren is daarin altijd een rode draad geweest. 

 

De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in coachen en ondersteunen van mensen die door ziekte uit balans zijn geraakt. Zo heb ik bijvoorbeeld een post-HBO studie psychosociale oncologische ondersteuning gevolgd. Daarnaast heb ik ook een opleiding voor loopbaancoaching gevolgd en ben ik gecertificeerd DISC trainer.

 

Wat je van mij mag verwachten? Oprechte interesse, mijn volledige aandacht, open communicatie, oordeelvrije coaching en een positieve benadering. Ik ondersteun, inspireer en stimuleer, de verantwoordelijkheid voor het nemen van actie ligt bij jou! Omdat je het zelf moet doen, maar niet alleen!