Wie zijn wij?

De coaches van InterviewMe zijn allen ruim 10 jaar actief in loopbaancoaching. Door een bundeling van ervaring op P&O afdelingen, in recruitment werkzaamheden en arbeidsbemiddeling bij uitzendbureaus

beschikt InterviewMe over ruime kennis van de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces.

 

Ons team bestaat uit re-integratiecoaches met uiteenlopende ervaringen als (sport) psychologen, ACT trainers, empowerment coaches, voedingsdeskundigen, mindfulness trainers, jobhunters, recruiters, intercedenten en marketing- en communicatie professionals.

 

InterviewMe heeft dus veel ervaring in huis en daarmee een groot netwerk. Dankzij deze diversiteit, kan jij de meest optimale ondersteuning verwachten!


Ons team

Oprichter en re-integratie coach InterviewMe

Ik ben Silvia Loureiro, geboren en getogen in Nederland met een Portugese achtergrond. Door mijn werkervaring als coach voor de sociale dienst van diverse gemeenten, UWV en re-integratiebedrijven heb ik ruime werkervaring opgedaan in het uitvoeren van re-integratietrajecten. Na een periode van ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR-werkveld en re-integratie ben ik in 2013 gestart met InterviewMe.

 

Via InterviewMe krijg ik de kans om mensen verder te helpen in het maken van een nieuwe stap op de arbeidsmarkt. Door mijn kennis en ervaring te delen zoek ik de perfecte balans tussen wensen en oplossingen. Ik maak gebruik van oplossingsgerichte coaching, NLP technieken en empowermentcoaching.

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich als persoonlijk, doelgericht en resultaatgericht. In mijn trajecten is wederzijds vertrouwen en openheid belangrijk zodat ik een steun in de rug kan zijn en waar nodig kan bijstaan bij veranderingen. Het is altijd weer mooi om te zien hoe iemand groeit en uiteindelijk weer terug de arbeidsmarkt op gaat. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen en hoor dan ook graag hoe ik jou kan helpen.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marloes van der Zwet, moeder, re-integratie en loopbaancoach en levensgenieter.

 

Nadat ik mijn opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb afgerond, is mijn loopbaan begonnen. Ik kwam na deze studie in Amsterdam terecht en daar heb ik 5 jaar gewerkt als Maatschappelijk Werkster in de psychiatrie en daklozenwereld. Het zwaartepunt lag hierbij om de klant te activeren, stimuleren en ondersteunen waar nodig om hem of haar klaar te stomen voor een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven.

 

Als zelfstandige coach heb ik de afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd waaronder motiverende gespreksvoering, coaching en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Mede door een uitstapje in de commerciële branche, ben ik praktisch ingesteld.

 

De rode draad in mijn leven is mijn passie om mensen verder te helpen. Mijn kracht ligt in het feit dat ik door mijn positiviteit, maar ook door mijn brutale eerlijkheid mensen een spiegel kan voorhouden om op deze manier een verandering teweeg te brengen. Het geeft me echt een kick wanneer mensen zijn gegroeid en hun doelen (hoe groot of klein deze ook zijn) behaald hebben. 


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marielle Groot, geboren in Amsterdam, maar sinds 1985 al inwoner van Zandvoort. Ik heb mijn hart verloren aan de zee en het strand, maar ben met regelmaat nog te vinden in Amsterdam of Haarlem waar ik tevens gewerkt en gestudeerd heb.

 

De rode draad door mijn leven is het coachen van mensen op zowel privé als zakelijk vlak. In 2016 heb ik mij als zelfstandig ingeschreven bij de KvK. Sinds 2017, na het succesvol volgen van de professionele Post-HBO coachopleiding (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau), ben ik officieel werkzaam als coach.

 

Sinds september 2020 heb ik mijn European Individual Accreditation (EIA) keurmerk, NOBCO/EMCC Practitioner Coach. EIA is een Europees erkende kwalificatie, die aangeeft dat iemand die als professionele coach werkt, over het juiste niveau van deskundigheid beschikt en dit effectief toepast in zijn of haar beroepsuitoefening. Sinds december 2020 heb ik ook mijn erkenning bij de Noloc behaald als Register Loopbaanprofessional (RL-keurmerk).

 

Met regelmaat volg ik intervisie, lezingen, cursussen, workshops en masterclasses op het gebied persoonlijke ontwikkeling en coachingsvaardigheden. Zo houd ik mijn kennis bij en breid ik deze uit.

Naast mijn eigen coachpraktijk werk ik sinds juni 2018 met veel plezier en enthousiasme voor InterviewMe!

 

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, eigen ervaring, positiviteit en coachingsvaardigheden.


Coach InterviewMe

Hello, ik ben Jorrit Terpstra, sportpsycholoog, coach, inspirator, wereldreiziger en

actieveling.

Jarenlang heb ik mij bij de gemeente Amsterdam ingezet voor de belangen van

werkzoekenden. Iets wat ik met veel enthousiasme heb gedaan en ook nu bij

InterviewMe weer ga doen. Ik haal een hoop energie om mensen een stapje verder

richting hun doelen te helpen, dus ik daag je uit.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog. Hier begeleid ik sporters, team en coaches om op mentaal vlak sterker in hun schoenen te staan zodat ze beter presteren, maar vooral hun persoonlijkheid verder ontwikkelen. Het is inmiddels een tweede natuur geworden om op zoek te gaan naar de motivatie van mensen en te onderzoeken wat ze nodig hebben om zelfstandig weer verder te bewegen richting hun bestemming.

 

In mijn coaching maak ik veel gebruik van ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Veel verschil is er niet tussen sport, werk of privé, het draait om de juiste mentale skillset hebben om je doelen te bereiken. Soms loop je vast en heb je daarbij even een blik van buiten nodig om weer verder te komen en je skillset uit te breiden. Met het ontwikkelen van deze skillset help ik je graag.

 


Coach InterviewMe

Ik ben Esther Carrière, 57 jaar en moeder van een jongvolwassen zoon.

 

Mijn leven is rijk gekleurd met vele mooie en natuurlijk ook minder mooie ervaringen. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en na vijfentwintig jaar op diverse plekken in Nederland gewoond te hebben, woon ik nu opnieuw in deze stad achter de duinen, heerlijk genieten vlak bij de zee.

 

De rode draad in mijn eigen leven is ontwikkeling en ik ervaar rijkdom wanneer ik andere mensen op hun pad van ontwikkeling en groei kan en mag begeleiden, in welke fase van het leven dan ook. Zowel mijn opleidingsachtergrond als werkervaring zijn divers. Opleidingen en cursussen in de richtingen psychologie, coaching en counseling, bedrijfskunde, accountmanagement en mediation. Ik ben daarnaast gecertificeerd Master NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en gekwalificeerd MBTI consultant ( Myers-Briggs Type Indicator). Mijn werkervaring ligt met name op het terrein van HR / personeel, coaching, teammanagement en werving en selectie, opgedaan binnen zowel het commerciële werkveld als de overheid en non-profit. Sinds 2010 ben ik zelfstandig werkzaam binnen deze terreinen.

 

Wat je van mij mag verwachten in een traject is dat ik echt naar je zal luisteren en jou zie als een waardevol mens met vele mogelijkheden. Ik zal niet aarzelen de diepte op te zoeken als dat voor jou ook goed voelt,

daarnaast kan ik direct en confronterend zijn als ik daarmee jou de volgende stap kan laten zetten. Op basis van jouw vraag stellen we een plan van aanpak op en maken we jouw doelen helder. Ik werk samen met jou aan het gewenste resultaat en zal je daarbij motiveren om de initiatieven te ontplooien die nodig zijn om jouw doelen te realiseren.


Coach InterviewMe

Ik ben Astrid Boogaart, 52 jaar, begeleider, coach & trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding & life-coaching van kandidaten die het gevoel hebben dat er in werk en privé ‘meer’ mogelijk is dan ze nu ervaren.

 

Sinds 2007 werk ik als loopbaancoach voor diverse doelgroepen in de maatschappij, van lager tot hoger opgeleiden (HBO+). Bij onder meer Werk – en Re-Integratie (Gemeente Amsterdam) en ROC Zaandam heb ik jarenlang gefungeerd als loopbaantrainer en re-integratie coach.

 

Dankzij mijn 4- jarige coachingsopleiding bij Phoenix (Systemisch Werk, NLP, Transactionele Analyse), Utrecht, aangevuld met nascholingstraject Integrale Rouw- en Verliesbegeleiding, SPSO (Academie voor Integrale Menswetenschappen), Huis Ter Heide, heb ik een stevige achtergrond die gebaseerd is op psychologisch begrip en inzicht, theoretische kennis en praktische toepasbaarheid. Het nascholingstraject ‘Verslaving & Co-dependentie’, Sarah Hofman, Utrecht heeft ervoor gezorgd dat ik met traumawerk en InnerChild Therapy vertrouwd ben geraakt, hetgeen ik ook toepas in mijn werk.

 

Uitgangspunt van alle begeleiding is de mens. De inbreng en wensen van de kandidaat zijn altijd leidend, binnen de wettelijk gestelde kaders. Mijn aanpak doelgericht, persoonlijk en op maat gesneden. Steunend, vragend, adviserend en spiegelend. Ik heb 13 jaar ervaring als loopbaan- en re-integratiecoach bij het begeleiden van zowel outplacement als re-integratietrajecten voor lager-, midden- en hoger opgeleiden en als trainer op het gebied van competentieontwikkeling in werksituaties of ter voorbereiding op psychologische assessments.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Ayça Biliç, ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Afgelopen 10 jaar ben ik vooral actief geweest binnen de arbeidsbemiddeling. Hierna heb ik mij enige tijd ingezet in een van de arbeidsparticipatie projecten van VluchtelingenWerk. 

Het doet mij goed om mensen te helpen. Bij InterviewMe help ik mensen o.a. inzichten te krijgen. Mijn missie is om mensen te helpen hun bewustzijn te vergroten, zodat ze goede keuzes maken voor zichzelf, een ander en binnen de huidige arbeidsmarkt. Niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn. 

 

Als oplossingsgerichte coach wil ik zoveel mogelijk de klant naar oplossingen en antwoorden laten zoeken. Dit doe ik o.a. door het spiegelen en iemand zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen.

 

Als ik merk dat iemand opbloeit, weer mens wordt zoals hij/zij is bedoeld. Dan weet ik: "dit is waar ik het voor doe" en daarom ben ik coach. 


Coach InterviewMe

Hoi! Ik ben Lieke Bloemendal.

Ik vind mijn werk mooi als ik in mijn coaching samen kan werken en met passie aan de slag kan om iemand te laten groeien en ontwikkelen. Dat zal ik altijd op gelijkwaardige basis doen; ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar ik wil wél dat je bewuste keuzes maakt. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om de stappen te zetten die je wil maken en je verder te ontwikkelen.

 

Na mijn opleidingen bewegingswetenschappen en sportpsychologie heb ik bij verschillende organisaties mensen gecoacht. Bijvoorbeeld als bewegingsdeskundige bij mensen met obesitas, als topsportleefstijlcoach, of als vitaliteitscoach om medewerkers van bedrijven vitaal te houden. Naast mijn werk bij InterviewMe coach ik als sportpsycholoog ook (top)sporters vaak rondom het vraagstuk “Hoe haal ik het beste uit mezelf?”.  Als snel heb ik daarbij geleerd dat prestaties neerzetten een combinatie is van fysieke én mentale aspecten. En dat geldt niet alleen in de sport, maar zeker ook bij werkprestaties. De kern van mijn werk is altijd het activeren en stimuleren van cliënten om een zo waardevol mogelijk leven te creëren en het beste uit zichzelf te halen.

 

Ik werk vanuit een basis met ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en MI (Motivational Interviewing), waarbij ik gebruik maak van afwisselende werkvormen om jou inzicht te laten krijgen in wat je daadwerkelijk wil bereiken en om je in de weg daarnaartoe een steuntje in de rug te kunnen geven.


Coach InterviewMe

Aan het stuur staan van je eigen leven, betekent ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar jij energie van krijgt. Zodat jij succesvol jezelf kunt zijn! 

Het begint bij jezelf…..dan volgt de rest.

 

Mijn naam is Marjolein Buitelaar. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Trainer & Coach, Systemisch Coach en Stress- en Burn-out Coach.

 

De afgelopen 12 jaar heb ik als Teammanager verschillende teams begeleid, ontwikkeld en aangestuurd. Het werken met mensen en ontdekken wat hen drijft geeft mij veel energie. Als Employability Coach heb ik medewerkers ondersteund bij hun loopbaanvragen. 

 

In mijn coaching gaan we doen wat ervoor nodig is. Terug naar de basis, naar jou, wat jou energie geeft en wat voor jou werkt. Onbewuste processen bewust maken, inzicht in jouw patronen en waarom je doet wat je doet. Elk inzicht is een puzzelstuk dat je verder helpt om meer overzicht en keuzemogelijkheden te verkrijgen over jezelf.

 

Mijn coaching is met een open blik en oordeel loos. Ik zal je liefdevol een spiegel voorhouden zodat er aandacht gaat naar diepere niveaus en jij blijvende verandering kunt neerzetten. Ik geloof erin dat als jij lekker in je vel zit, jezelf kunt zijn en op de juiste plek zit, dit meer energie geeft en je geluk en vrijheid kunt ervaren privé en in werk. Dan volgen de resultaten die jij wilt behalen. 

 

Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen! 

 

Locatie: Rotterdam, Delft, Rijswijk, Zoetermeer


Coach InterviewMe

Mijn naam is Saida Zemouri, 42 jaar, getrouwd en moeder van twee heerlijke meiden.

 

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb jarenlang met plezier gewerkt als communicatieadviseur. Nu zet ik mijn communicatie skills in voor mijn coaching. Nog niet zo heel lang geleden was ik namelijk zelf iemand met een hulpvraag. Keer op keer liep ik tegen mezelf aan, niet wetende hoe ik deze vicieuze cirkel kon doorbreken.

 

Ik besloot hulp te zoeken. Wat volgde was een intensieve schematherapie. Therapie hielp me begrijpen wie ik diep van binnen was. Waarom ik me regelmatig ‘vastgelopen’ voelde en  niet verder kwam in mijn persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Het gaf me inzicht en antwoorden op vragen waar ik al lang mee worstelde. Waar mijn belemmerende overtuigingen vandaan kwamen en vooral hoe ik deze, hardnekkige, patronen kon doorbreken.

 

Met mijn verkregen kennis en inzichten, wil ik jou graag begeleiden bij de blik naar binnen, je helpen de connectie met jezelf te hervinden. De antwoorden die je zoekt, te vinden in jezelf. Ik weet uit ervaring dat dit proces veel kan losmaken, het is zeker geen rechte lijn omhoog. Het pad dat je gaat bewandelen kent obstakels, maar met de juiste begeleiding geloof ik dat, met het vallen, je leert opstaan en verder te gaan. De handvaten die ik je reik, kun je de rest van je leven inzetten.

 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de relatie met jezelf verbetert je de relaties met anderen om je heen beter in perspectief leert plaatsen, of dat nu op de werkvloer is of privé. Als je vanuit de verbinding met jezelf je ambities nastreeft,  ben je beter in staat om je doelen te bereiken. Zodat je met zelfvertrouwen en gerichte acties kan aantrekken wat je echt wilt.


Coach InterviewMe

“Er is altijd een mogelijkheid binnen de onmogelijkheden”. Dat is de overtuiging die mij in

mijn leven én werk drijft. Ik, Ahlam Chaouch ben er van overtuigd, dat ook mensen waarbij sprake is van problematiek, weer op een voor henzelf en de maatschappij op zinvolle wijze kunnen participeren in het arbeidsproces. Mensen willen gezien en gehoord worden opdat ze mogen zijn wie ze zijn en kunnen worden wie ze nog meer zouden kunnen zijn.

 

Naast mijn eigen gezondheidspraktijk, denk en werk ik graag mee in de preventie en aanpak van het begeleiden van mensen richting werk of participatie.

 

Ik ben hierbij altijd nieuwsgierig naar nieuwe en alternatieve mogelijkheden binnen het reeds bestaande beleid. Ik heb een uitstekende kennis opgebouwd van diverse re-integratie trajecten in het kader van opdrachten voor UWV, gemeenten, uitzendbureaus en bedrijven. Tevens ben ik bekend met het geven van trainingen op het gebied van zelfontwikkeling en zelfredzaamheid op de arbeidsmarkt.

 

Enkele van mijn sterke kanten zijn: het doorgronden van mensen, mensen helpen bij hun

ontwikkeling, hen een spiegel voor te houden, maar hen ook te coachen en begeleiden om helder te krijgen wat hun talenten en wensen zijn om vervolgens beweging te creëren.Coach InterviewMe

 

Hallo, ik ben Marcel Touw, 62 jaar met een rijke carrière achter de rug. In het dagelijks leven geniet ik van de mooie dingen van het leven, beklim ik bergen, ben liefhebber van moderne kunst en speel ik de basgitaar in een band.

 

Na mijn studie psychologie ben ik zowel voor de overheid als voor de commerciële sector gaan werken, waarbij arbeidsmarkt, onderwijs en arbeidsomstandigheden een rode draad vormden. Het thema was daarbij om voor werkenden en werkzoekenden goede en gezonde werkomstandigheden te creëren, dan wel te vinden. En dat altijd vanuit de gedachte dat zonder enthousiaste mensen er geen goed werk kan worden verzet.

 

Ook heb ik vanuit verschillende leidinggevende functies met mensen gewerkt om het beste uit hunzelf naar boven te halen. Die kennis en ervaringen wil ik nu gaan inzetten bij InterviewMe. Interview biedt mij een mooie kans om in persoonlijke gesprekken mensen te helpen bij een het vinden van voor hen mooi passend werk (en daarop aansluitend een mooi leven). Daarbij ga ik uit van eigen verantwoordelijkheid, met een helpende hand van mij. Met een luisterend oor, prikkelende vragen, enthousiasme en af en toe een duwtje ga ik mij inzetten voor jou. Ik zie je graag.


Coach InterviewMe

Hi! Mijn naam is Angelique de Groot.

 

Het begint met een klikgesprek. En eigenlijk is dit misschien wel het allerbelangrijkste.

Zonder klik is er namelijk geen verbinding, en zonder verbinding is er geen vertrouwen. Zonder vertrouwen is het moeilijk om echt tot de kern te kunnen komen, en dat is nou juist waar de oplossingen liggen. 

 

Voor mij is de basis van een coachgesprek, een gesprek waarin zonder oordeel geluisterd wordt naar jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat iemand zich écht gezien en gehoord voelt. Dat ik een luisterend oor kan bieden, en er echt even voor iemand kan zijn.

 

Mijn coaching is met name gebaseerd op het verruimen van je blik (blinde vlek) en het hierdoor verkrijgen van nieuwe inzichten met als gevolg meer keuzemogelijkheden. Op praktisch gebied werk ik veel aan het verbeteren van gesprekstechnieken. Dit kan werk gerelateerd zijn, bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek, of een gesprek met een leidinggevende. Maar ook voor het vergroten van jouw gevoel van zichtbaar zijn, of meer voor jezelf op kunnen komen, oftewel assertiviteit.

Daarnaast help ik graag in het (her) vinden of vergroten van jouw innerlijke kracht of drijfveren. En gaan we aan de slag met het onderzoeken van uitdagingen en belemmeringen, om deze vervolgens om te zetten naar mogelijkheden.

 

Als re-integratiecoach zet ik naast logica ook mijn eigen levens- en werkervaring in. Waarbij mijn veelzijdige nationale - en internationale arbeidsverleden mij flexibiliteit en inlevingvermogen heeft gegeven. Naast de basistechnieken, die mij in het verleden met name als leidinggevende enorm hebben geholpen, werk ik ook met Life-coaching, NLP, Voice-Dialogue, Familieopstellingen, EFT en Hypnotherapie in tijdens een traject.

 

Ook vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door het jaarlijks volgen van een opleiding of training in mijn vakgebied. Nog even ik in het kort: Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht, positief, bewustwording, keuzemogelijkheden, verantwoordelijkheid, wereldreiziger, sporter.

 

Het is mijn passie om als coach ondersteuning te bieden in de zoektocht naar positieve en helpende mogelijkheden vanuit jouw eigen kracht en talent.