Wie zijn wij?

De coaches van InterviewMe zijn allen ruim 8 jaar actief in de zakelijke arbeidsbemiddeling. Door een bundeling van ervaring op P&O afdelingen, in recruitment werkzaamheden en arbeidsbemiddeling bij uitzendbureaus

beschikt InterviewMe over ruime kennis van de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces.

 

Ons team bestaat uit re-integratiecoaches met uiteenlopende ervaringen als (sport) psychologen, ACT trainers, empowerment coaches, voedingsdeskundigen, mindfulness trainers, jobhunters, recruiters, intercedenten en marketing- en communicatie professionals.

 

InterviewMe heeft dus veel ervaring in huis en daarmee een groot netwerk. Dankzij deze diversiteit, kunnen onze klanten de meest optimale hulp verwachten!


Ons team

Oprichter en coach InterviewMe

Ik ben Silvia Loureiro, geboren en getogen in Nederland met een Portugese achtergrond. Door mijn werkervaring als coach voor de sociale dienst van diverse gemeenten, UWV en re-integratiebedrijven heb ik ruime werkervaring opgedaan in het uitvoeren van re-integratietrajecten. Na een periode van ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR-werkveld en reintegratie ben ik in 2013 gestart met InterviewMe.

 

Via InterviewMe krijg ik de kans om mensen verder te helpen in het maken van een nieuwe stap op de arbeidsmarkt. Door mijn kennis en ervaring te delen zoek ik de perfecte balans tussen wensen en oplossingen.

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich als persoonlijk, doelgericht en resultaatgericht. In mijn trajecten is wederzijds vertrouwen en openheid belangrijk zodat ik een steun in de rug kan zijn en waar nodig kan bijstaan bij veranderingen. Het is altijd weer mooi om te zien hoe iemand groeit en uiteindelijk weer terug de arbeidsmarkt op gaat. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen en hoor dan ook graag hoe ik jou kan helpen.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marloes van der Zwet, moeder, coach en levensgenieter.

 

Nadat ik mijn opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb afgerond, is mijn loopbaan begonnen. Ik kwam na deze studie in Amsterdam terecht en daar heb ik 5 jaar gewerkt als Maatschappelijk Werkster in de psychiatrie en daklozenwereld. Het zwaartepunt lag hierbij om de klant te activeren, stimuleren en ondersteunen waar nodig om hem of haar klaar te stomen voor een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven.

 

Als zelfstandige coach heb ik de afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd waaronder motiverende gespreksvoering, coaching en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Mede door een uitstapje in de commerciële branche, ben ik praktisch ingesteld.

 

De rode draad in mijn leven is mijn passie om mensen verder te helpen. Mijn kracht ligt in het feit dat ik door mijn positiviteit, maar ook door mijn brutale eerlijkheid mensen een spiegel kan voorhouden om op deze manier een verandering teweeg te brengen. Het geeft me echt een kick wanneer mensen zijn gegroeid en hun doelen (hoe groot of klein deze ook zijn) behaald hebben. 


Coach InterviewMe

Mijn naam is Marielle Groot, geboren in Amsterdam, maar sinds 1985 al inwoner van Zandvoort. Ik heb mijn hart verloren aan de zee en het strand, maar ben met regelmaat nog te vinden in Amsterdam of Haarlem waar ik tevens gewerkt en gestudeerd heb.

 

Na het behalen van mijn Bachelor's Degree in 2005 heb ik voor meerdere bedrijven en organisaties mogen werken in sales, marketing en management functies. De rode draad door mijn leven is het coachen van mensen op zowel privé als zakelijk vlak.

 

Als dochter van een ondernemer kriebelde bij mij het zelfstandig ondernemerschap al langer. Mijn zoektocht naar een leven en werk wat bij mij past had een keerpunt in 2016. In dat jaar heb ik mijn zekerheden opgegeven en mijzelf ingeschreven bij de KvK als zelfstandige.

Na een succesvol eerste jaar heb ik mijn zoektocht weten te volbrengen door mij te laten omscholen tot professioneel coach. Sinds 2017, na het succesvol volgen van de professionele Post-HBO coachopleiding (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau), ben ik officieel werkzaam als coach.

 

Met regelmaat volg ik intervisie, lezingen, cursussen, workshops en masterclasses op het gebied persoonlijke ontwikkeling en coachingsvaardigheden. Zo houd ik mijn kennis bij en breid ik deze uit.

Naast mijn eigen coachpraktijk werk ik sinds juni 2018 met veel plezier en enthousiasme voor InterviewMe!

 

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, eigen ervaring, positiviteit en coachingsvaardigheden.


Coach InterviewMe

Hello, ik ben Jorrit Terpstra, sportpsycholoog, coach, inspirator, wereldreiziger en

actieveling.

Jarenlang heb ik mij bij de gemeente Amsterdam ingezet voor de belangen van

werkzoekenden. Iets wat ik met veel enthousiasme heb gedaan en ook nu bij

InterviewMe weer ga doen. Ik haal een hoop energie om mensen een stapje verder

richting hun doelen te helpen, dus ik daag je uit.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog. Hier begeleid ik sporters, team en coaches om op mentaal vlak sterker in hun schoenen te staan zodat ze beter presteren, maar vooral hun persoonlijkheid verder ontwikkelen. Het is inmiddels een tweede natuur geworden om op zoek te gaan naar de motivatie van mensen en te onderzoeken wat ze nodig hebben om zelfstandig weer verder te bewegen richting hun bestemming.

 

Veel verschil is er dus niet tussen sport, werk of privé, het draait om de juiste mentale skillset hebben om je doelen te bereiken. Soms loop je vast en heb je daarbij even een blik van buiten nodig om weer verder te komen en je skillset uit te breiden. Met het ontwikkelen van deze skillset help ik je graag.

 


Coach InterviewMe

Ik ben Esther Carrière, 56 jaar en moeder van een jongvolwassen zoon.

 

Mijn leven is rijk gekleurd met vele mooie en natuurlijk ook minder mooie ervaringen. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en na vijfentwintig jaar op diverse plekken in Nederland gewoond te hebben, woon ik nu opnieuw in deze stad achter de duinen, heerlijk genieten vlak bij de zee.

 

De rode draad in mijn eigen leven is ontwikkeling en ik ervaar rijkdom wanneer ik andere mensen op hun pad van ontwikkeling en groei kan en mag begeleiden, in welke fase van het leven dan ook. Zowel mijn opleidingsachtergrond als werkervaring zijn divers. Opleidingen en cursussen in de richtingen psychologie, coaching en counseling, bedrijfskunde, accountmanagement en mediation. Ik ben daarnaast gecertificeerd Master NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en gekwalificeerd MBTI consultant ( Myers-Briggs Type Indicator). Mijn werkervaring ligt met name op het terrein van HR / personeel, coaching, teammanagement en werving en selectie, opgedaan binnen zowel het commerciële werkveld als de overheid en non-profit. Sinds 2010 ben ik zelfstandig werkzaam binnen deze terreinen.

 

Wat je van mij mag verwachten in een traject is dat ik echt naar je zal luisteren en jou zie als een waardevol mens met vele mogelijkheden. Ik zal niet aarzelen de diepte op te zoeken als dat voor jou ook goed voelt,

daarnaast kan ik direct en confronterend zijn als ik daarmee jou de volgende stap kan laten zetten. Op basis van jouw vraag stellen we een plan van aanpak op en maken we jouw doelen helder. Ik werk samen met jou aan het gewenste resultaat en zal je daarbij motiveren om de initiatieven te ontplooien die nodig zijn om jouw doelen te realiseren.


Coach InterviewMe

Ik ben Astrid Boogaart, 51 jaar, begeleider, coach & trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding & life-coaching van kandidaten die het gevoel hebben dat er in werk en privé ‘meer’ mogelijk is dan ze nu ervaren.

 

Ervaring

Sinds 2007 werk ik als loopbaancoach voor diverse doelgroepen in de maatschappij, van lager tot hoger opgeleiden (HBO+). Bij onder meer Werk – en Re-Integratie (Gemeente Amsterdam) en ROC Zaandam heb ik jarenlang gefungeerd als loopbaantrainer en re-integratie coach.

 

Opleiding

Dankzij mijn 4- jarige coachingsopleiding bij Phoenix (Systemisch Werk, NLP, Transactionele Analyse), Utrecht, aangevuld met nascholingstraject Integrale Rouw- en Verliesbegeleiding, SPSO (Academie voor Integrale Menswetenschappen), Huis Ter Heide, heb ik een stevige achtergrond die gebaseerd is op psychologisch begrip en inzicht, theoretische kennis en praktische toepasbaarheid. Het nascholingstraject ‘Verslaving & Co-dependentie’, Sarah Hofman, Utrecht heeft ervoor gezorgd dat ik met traumawerk en InnerChild Therapy vertrouwd ben geraakt, hetgeen ik ook toepas in mijn werk.

 

Resultaatgericht coachen

Uitgangspunt van alle begeleiding is de mens. De inbreng en wensen van de kandidaat zijn altijd leidend, binnen de wettelijk gestelde kaders. Mijn aanpak doelgericht, persoonlijk en op maat gesneden. Steunend, vragend, adviserend en spiegelend. Ik heb 13 jaar ervaring als loopbaan- en re-integratiecoach bij het begeleiden van zowel outplacement als re-integratietrajecten voor lager-, midden- en hoger opgeleiden en als trainer op het gebied van competentieontwikkeling in werksituaties of ter voorbereiding op psychologische assessments.


Coach InterviewMe

Mijn naam is Ayça Biliç, ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Afgelopen 10 jaar ben ik vooral actief geweest binnen de arbeidsbemiddeling. Hierna heb ik mij enige tijd ingezet in een van de arbeidsparticipatie projecten van VluchtelingenWerk. 

Het doet mij goed om mensen te helpen. Bij InterviewMe help ik mensen o.a. inzichten te krijgen. Mijn missie is om mensen te helpen hun bewustzijn te vergroten, zodat ze goede keuzes maken voor zichzelf, een ander en binnen de huidige arbeidsmarkt. Niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn.

 

Als oplossingsgerichte coach wil ik zoveel mogelijk de klant naar oplossingen en antwoorden laten zoeken. Dit doe ik o.a. door het spiegelen en iemand zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen.

 

Naast InterviewMe ben ik werkzaam als coördinator dagbesteding, arbeid en opleiding voor dak- en thuislozen en ongedocumenteerden. Hier help ik mensen via praktische handvatten nieuw perspectief te bieden. Ik help hen via het versterken van hun levenskracht weer mee te draaien in de maatschappij.

Als ik merk dat iemand opbloeit, weer mens wordt zoals hij/zij is bedoeld. Dan weet ik: "dit is waar ik het voor doe" en daarom ben ik coach.


Coach InterviewMe

Hoi! Ik ben Lieke Bloemendal.

Ik vind mijn werk mooi als ik in mijn coaching samen kan werken en met passie aan de slag kan om iemand te laten groeien en ontwikkelen. Dat zal ik altijd op gelijkwaardige basis doen; ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar ik wil wél dat je bewuste keuzes maakt. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om de stappen te zetten die je wil maken en je verder te ontwikkelen.

 

Na mijn opleidingen bewegingswetenschappen en sportpsychologie heb ik bij verschillende organisaties mensen gecoacht. Bijvoorbeeld als bewegingsdeskundige bij mensen met obesitas, als topsportleefstijlcoach, of als vitaliteitscoach om medewerkers van bedrijven vitaal te houden. Naast mijn werk bij InterviewMe coach ik als sportpsycholoog ook (top)sporters vaak rondom het vraagstuk “Hoe haal ik het beste uit mezelf?”.  Als snel heb ik daarbij geleerd dat prestaties neerzetten een combinatie is van fysieke én mentale aspecten. En dat geldt niet alleen in de sport, maar zeker ook bij werkprestaties. De kern van mijn werk is altijd het activeren en stimuleren van cliënten om een zo waardevol mogelijk leven te creëren en het beste uit zichzelf te halen.

 

Ik werk vanuit een basis met ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en MI (Motivational Interviewing), waarbij ik gebruik maak van afwisselende werkvormen om jou inzicht te laten krijgen in wat je daadwerkelijk wil bereiken en om je in de weg daarnaartoe een steuntje in de rug te kunnen geven.


Coach InterviewMe

Aan het stuur staan van je eigen leven, betekent ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar je energie van krijgt. Zodat jij succesvol jezelf kunt zijn! Het begint bij jou…..dan de rest.

 

Mijn naam is Marjolein Buitelaar. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Trainer en Coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, loopbaan, stress en burn-out.

 

De afgelopen 12 jaar heb ik als Teammanager verschillende teams begeleid en aangestuurd. Het werken met mensen en ontdekken wat hen drijft geeft mij veel energie. Als Employability Coach heb ik medewerkers ondersteund bij hun loopbaanvragen. Als Management Drives Trainer ondersteun ik teams bij hun teamontwikkeling door middel van drijfveren en coaching.

 

In mijn coaching gaan we doen wat er voor nodig is. Terug naar de basis, naar jou, wat jou energie geeft en wat voor jou werkt. Onbewuste processen bewust maken, inzicht in jouw patronen en waarom je doet wat je doet.

Elk inzicht is een puzzelstuk dat je verder helpt om meer overzicht en keuzemogelijkheden te verkrijgen.

 

Mijn coaching is met een open blik en oordeelloos. In mijn coaching maak ik gebruik van NLP en andere coachmethodieken. Ik zal je liefdevol een spiegel volhouden zodat er aandacht gaat naar diepere niveaus en jij blijvende verandering kunt neerzetten.

 

Ik geloof erin dat als jij lekker in je vel zit, jezelf kunt zijn en op de juiste plek zit, geeft dit meer energie en kun je geluk en vrijheid voelen. Dan volgen de resultaten die jij wilt behalen. 

Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen!


Coach InterviewMe

Mijn naam is Saida Zemouri, 41 jaar, getrouwd en moeder van twee heerlijke meiden.

 

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb jarenlang met plezier gewerkt als communicatieadviseur. Nu zet ik mijn communicatie skills in voor mijn coaching. Nog niet zo heel lang geleden was ik namelijk zelf iemand met een hulpvraag. Keer op keer liep ik tegen mezelf aan, niet wetende hoe ik deze vicieuze cirkel kon doorbreken.

 

Ik besloot hulp te zoeken. Wat volgde was een intensieve schematherapie. Therapie hielp me begrijpen wie ik diep van binnen was. Waarom ik me regelmatig ‘vastgelopen’ voelde en  niet verder kwam in mijn persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Het gaf me inzicht en antwoorden op vragen waar ik al lang mee worstelde. Waar mijn belemmerende overtuigingen vandaan kwamen en vooral hoe ik deze, hardnekkige, patronen kon doorbreken.

 

Met mijn verkregen kennis en inzichten, wil ik jou graag begeleiden bij de blik naar binnen, je helpen de connectie met jezelf te hervinden. De antwoorden die je zoekt, te vinden in jezelf. Ik weet uit ervaring dat dit proces veel kan losmaken, het is zeker geen rechte lijn omhoog. Het pad dat je gaat bewandelen kent obstakels, maar met de juiste begeleiding geloof ik dat, met het vallen, je leert opstaan en verder te gaan. De handvaten die ik je reik, kun je de rest van je leven inzetten.

 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de relatie met jezelf verbetert je de relaties met anderen om je heen beter in perspectief leert plaatsen, of dat nu op de werkvloer is of privé. Als je vanuit de verbinding met jezelf je ambities nastreeft,  ben je beter in staat om je doelen te bereiken. Zodat je met zelfvertrouwen en gerichte acties kan aantrekken wat je echt wilt.


Coach InterviewMe

Hi, mijn naam is Azadeh Arooni. Ik ben geboren in Nederland en heb een Iraanse achtergrond. Ruim 7 jaar ben ik werkzaam geweest in de juridische branche (binnen de rechtspraak, overheid en advocatuur). Hoewel ik een prachtig cv had opgebouwd en intellectueel uitdagend werk deed, bracht dit mij geen voldoening. Aangezien ik niet goed wist wat mijn mogelijkheden waren, heb ik de hulp van een coach ingeschakeld. Achteraf is dit enorm waardevol geweest: hieruit is mijn passie voor coaching naar voren gekomen en na het traject heb ik besloten om mij tot coach om te scholen. Daar pluk ik inmiddels de vruchten van – want werken als coach geeft mij ontzettend veel voldoening en energie! 

 

Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden om vanuit zelfvertrouwen datgene te realiseren wat ze zouden willen. Door mijn eigen zoektocht weet ik hoe belangrijk het bieden van een goed coachtraject is en dit neem ik dan ook mee in mijn werkwijze. Naast het motiveren en inspireren van anderen tot persoonlijke groei en effectiviteit, tracht ik tijdens de sessies het volledige potentieel te benutten. Ik hanteer een persoonlijke en motiverende aanpak, waarbij zelfreflectie een belangrijk onderdeel speelt. Daarbij is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Bovendien heb ik door mijn juridische achtergrond een sterk analytisch denkvermogen ontwikkeld, waardoor ik in staat ben om structuur aan te brengen in iemands denkwijze en kritische vragen kan stellen om tot de kern van problemen te komen. 

 

Naast mijn werk als coach bij InterviewMe, ben ik als coach werkzaam binnen mijn eigen praktijk. Ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om mij bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling (interessante boeken, documentaires en podcasts). Daarnaast maak ik graag (verre) mooie reizen, sport ik en breng ik tijd door met mijn vrienden en familie.   


Coach InterviewMe

“Er is altijd een mogelijkheid binnen de onmogelijkheden”. Dat is de overtuiging die mij in

mijn leven én werk drijft. Ik, Ahlam Chaouch ben er van overtuigd, dat ook mensen waarbij sprake is van problematiek, weer op een voor henzelf en de maatschappij op zinvolle wijze kunnen participeren in het arbeidsproces. Mensen willen gezien en gehoord worden opdat ze mogen zijn wie ze zijn en kunnen worden wie ze nog meer zouden kunnen zijn.

 

Naast mijn eigen gezondheidspraktijk, denk en werk ik graag mee in de preventie en aanpak van het begeleiden van mensen richting werk of participatie.

 

Ik ben hierbij altijd nieuwsgierig naar nieuwe en alternatieve mogelijkheden binnen het reeds bestaande beleid. Ik heb een uitstekende kennis opgebouwd van diverse re-integratie trajecten in het kader van opdrachten voor UWV, gemeenten, uitzendbureaus en bedrijven. Tevens ben ik bekend met het geven van trainingen op het gebied van zelfontwikkeling en zelfredzaamheid op de arbeidsmarkt.

 

Enkele van mijn sterke kanten zijn: het doorgronden van mensen, mensen helpen bij hun

ontwikkeling, hen een spiegel voor te houden, maar hen ook te coachen en begeleiden om helder te krijgen wat hun talenten en wensen zijn om vervolgens beweging te creëren.