Re-integratiediensten

InterviewMe biedt naast de re-integratietrajecten van UWV ook de volgende diensten aan;


Loopbaan coaching

Wanneer wordt loopbaan coaching ingezet?

Stel jij jezelf wel eens een van de volgende vragen?

  • Voel ik me nog goed bij het werk dat ik doe?
  • Haal ik nog voldoende positieve energie uit mijn werk?
  • Komen mijn talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht?
  • Komen mijn waarden voldoende terug in mijn huidige functie?

Is het antwoord nee, of twijfel je, dan kan loopbaan coaching een uitkomst zijn. De loopbaancoach van InterviewMe helpt je opnieuw te ontdekken wat je werkelijke drijfveren zijnen en wat jouw waarden en wensen zijn. En ook wat je te bieden hebt en wat voor werkomgeving daarbij kan passen. Je kijkt met een frisse blik naar je talenten, kwaliteiten, ambities én je inzetbaarheid. Het doel van loopbaan coaching is dat je tot inzicht komt in wat echt bij jou past en welke keuzes je kunt gaan maken.


Coaching bij het starten van je eigen bedrijf

Voor sommige mensen is het starten van een eigen onderneming een droom en zitten de ideeën al voor langere tijd in het hoofd. Voor anderen is het starten van een eigen bedrijf vooral praktisch omdat men dan hun eigen ideeën kwijt kan én hun eigen tijd kan indelen. Wat je beweegreden ook is, InterviewMe helpt jou om jouw bedrijf op te zetten!


2e Spoor trajecten

Is er sprake van langdurig ziekteverzuim? Heeft de arbeidsdeskundige vastgesteld dat er binnen spoor 1 te weinig benutbare mogelijkheden zijn? Of heeft het eerste ziektejaar nog geen oplossing gebracht? Dan is het tijd voor spoor 2 re-integratie. Re-integratie is een pad waarmee de meeste medewerkers en werkgevers niet vertrouwd zijn. Onze reintegratiecoaches wijzen daarom de weg, geven advies en stimuleren.

 

Wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van zijn nieuwe baan? Waar liggen de kansen? En waar is overbrugging nodig om de stap naar een nieuwe werkomgeving te maken? Welke vacatures zijn er? Passen ze direct of is er (nieuwe) werkervaring nodig om ervoor in aanmerking te komen? Maar ook: moet de medewerker nog dingen ‘loslaten’? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoaches de medewerker het antwoord helpt vinden in de eerste fase van de begeleiding. Zo maken zij samen de weg - en het hoofd - vrij voor een nieuw begin.