Slaapworkshop InterviewMe

Het kan zijn dat je moeite hebt met inslapen en dat schaapjes tellen je echt niet meer helpt. Of dat je veel te vroeg wakker wordt en dan niet meer in slaap kan komen. Of misschien is ’s nachts doorslapen voor jou een probleem en wordt je steeds wakker.

 

Krijg je hierdoor minder slaap dan het aantal uur waaraan jij behoefte hebt en waar je je goed bij voelt? Dan is onze slaaptraining misschien wel iets voor jou.

 

Veel mensen met slaapproblemen zoeken geen hulp. En dat is super jammer, want je kan er zeker wel iets mee doen. Je kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Dan nemen we binnen 24 uur contact met jou op.

Slaapworkshop: de weg naar een rustige nachtrust

Slecht slapen heeft ontzettend veel effect op ons. Overdag kan je moe voelen, prikkelbaar of chagrijnig worden en je functioneert minder. Je kan je niet goed concentreren en je kunt minder snel reageren. Je past je leven misschien aan op je slapeloosheid, omdat je te moe bent om te sporten of af te spreken met vrienden. En slecht slapen heeft ook zijn effect op onze gezondheid. Zo kan te kort (of juist te lang) slapen bij volwassen het risico op obesitas, diabetes, depressie en beroerte verhogen.

 

Misschien zoek je naar allerlei oplossingen, zoals slaapmedicatie of een bad nemen voordat je naar bed gaat. Of je gaat op zoek naar verschillende tips en adviezen die zouden kunnen helpen. Voor je het weet heeft de slapeloosheid je in z’n greep en ben je ertegen aan het vechten. 

 

In de slaapworkshop van InterviewMe geeft onze coach je meer informatie over gezonde slaap en wat je kan doen (of eigenlijk juist niet moet doen) om weer goed te kunnen slapen. Samen gaan we onderzoeken wat jou kan helpen om weer een gezonde nachtrust op te bouwen. 


Wil je meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op.

Je kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Dan nemen we binnen 24 uur contact met jou op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.