Re-integratietrajecten InterviewMe

InterviewMe biedt voor UWV verschillende re-integratietrajecten aan na ziekte maar ook voor bedrijven. Hieronder worden de trajecten die voor UWV worden uitgevoerd, beschreven. Zoek je als bedrijf een re-integratiebureau die 2e spoor trajecten verzorgt, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.


Wij bieden alle re-integratietrajecten aan in de regio Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Leiden, Haarlem, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Hoofddorp, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en Alphen aan den Rijn. Zo zijn we altijd dicht in de buurt en scheelt het jou kostbare (reis)tijd.Re-integratietraject Werkfit

Tijdens een Werkfit re-integratietraject maken we je klaar voor de arbeidsmarkt. Samen met jou bepalen we wat daarvoor nodig is. Dat is altijd maatwerk in overleg met je loopbaancoach. Wat heb jij nodig om in de toekomst aan het werk te kunnen? Wat zijn je kwaliteiten en wat je belemmeringen? Hoe kan je groeien in je mogelijkheden? Wat kan je daarin zelf doen en waarin heb je ondersteuning nodig? Wat is de kortste weg naar werk. We kijken samen naar jouw vaardigheden, jouw persoonlijke situatie en jouw wensen en kansen op de arbeidsmarkt. Lees verder voor meer informatie over een Werkfit re-integratietraject.


Re-integratietraject Naar Werk

Wanneer je klaar bent om te gaan werken, kan je je aanmelden voor een re-integratietraject Naar Werk. Hierin is alles gericht op het zoeken en vinden van passend werk, samen met onze re-integratiecoach.

 

Ook dit is maatwerk. Het gaat erom hoe jij, in jouw situatie, een baan kunt krijgen. Lees verder voor meer informatie over een Naar Werk re-integratietraject.


Re-integratietraject Begeleiding bij Scholing

Als je door ziekte of arbeidsongeschiktheid werkloos bent geworden en niet meer je oude werk kunt uitvoeren, heb je soms door een opleiding of cursus wel meer kans op nieuw werk. Het volgen van een opleiding kan voor sommige mensen best ingewikkeld zijn. InterviewMe kan  als re-integratiebureau jou hierbij helpen. Onze re-integratiecoaches hebben veel ervaring in het begeleiden van werkzoekenden bij scholing. Lees verder voor meer informatie over een re-integratietraject Begeleiding bij Scholing.


Re-integratietraject Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Als je door arbeidsongeschiktheid langdurig uit het arbeidsproces bent geraakt, is je netwerk vaak erg klein en beperkt geworden.

Sommige mensen zouden best wel weer aan de slag willen, maar de stap naar een betaalde baan is nog veel te groot.

 

Onze re-integratiecoaches weten goed hoe ze jou kunnen helpen om te werken aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Lees verder wat een re-integratietraject Bevorderen Maatschappelijke Deelname voor jou kan betekenen. 


Re-integratietraject Participatie Interventie

Door heftige gebeurtenissen zoals het verlies van je baan, langdurige werkloos zijn, een burn-out, psychische of lichamelijke klachten kan je soms de grip op het leven volledig kwijt raken. Om hier herstel en verandering te krijgen, kan je soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Deze ondersteuning kunnen onze empowerment coaches bieden. Lees verder wat een re-integratietraject Participatie Interventie voor jou kan betekenen.


Heb je één van deze uitkeringen van UWV: WW, Ziektewet, Wajong, WIA, WGA, WAO, WAZ?

 

Dan kan InterviewMe je verder helpen middels loopbaancoaching, naar werk en om werkfit te worden. InterviewMe heeft jarenlange ervaring in het coachen van van mensen in werk en naar werk. We begeleiden mensen met allerlei soorten belemmeringen (lichamelijk of psychisch) en met allerlei redenen om nu niet gemakkelijk aan het werk te komen.
Je kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.