Re-integratietraject Leefstijl Interventie en Vitaliteit

InterviewMe biedt jou de mogelijkheid om via coaching en beweging op een laagdrempelige manier weer beter in je vel te gaan zitten. 

Deze mogelijkheden zijn met name interessant voor mensen met psychische klachten en/of lichamelijke klachten en die nog niet klaar zijn om te werken.

 

De leefstijlcoach helpt jou om te kijken welke veranderingen in jouw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, in- en ontspanning en omgaan met stress, een positief gezondheidseffect opleveren.

 

De leefstijlcoach helpt je bij het stellen van doelen en acties, die bij jou passen. In jouw eigen tempo. 

 

Wij helpen je met de eerste stapjes te zetten in de richting van buitenshuis komen, deelnemen aan de maatschappij, het eigen netwerk vergroten en wellicht weer wat (georganiseerde) activiteiten te ondernemen.


Doelen van re-integratie

Doelen in het kader van een 'leefstijl interventie' re-integratietraject zijn:

  • Activatie, van de bank af komen
  • Bewegen
  • Ontspanning en mentaal welbevinden/zingeving (hobby’s weer oppakken)
  • Structureren van de dag – dagelijks functioneren
  • Meedoen: weer onder de mensen komen/sociale contacten structureren.
  • Aandacht voor gezondheid bv wat betreft voeding

 

Onze specialisatie is het inzetten van gerichte 1-op-1 coaching. Daarmee bereiken wij op een snelle en fijne manier een langdurig en positief effect voor mensen. 


Wandelcoaching

Bij wandelcoaching ga je naar buiten, doorgaans in een dichtbij gelegen park, bos, of ander natuurgebied. Jij voert het gesprek met jouw wandelcoach tijdens de wandeling. Ervaar jij ongemakken in het dagelijks leven maar ben je wel graag in beweging? Dan is wandelcoaching iets voor jou.

 

Wandelcoaching is een unieke benadering die de fysieke activiteit van wandelen combineert met diepgaande gesprekken om tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen. Precies wat past in een gezonde leefstijl!


Contactformulier

Voor het maken van een afspraak of het opvragen van informatie, vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.