Fysieke en mentale klachten

Hoewel de grens tussen fysieke en mentale klachten niet altijd te duiden zijn, en de coaching op deze vlakken soms hetzelfde is, wil InterviewMe hier toch een onderscheid in maken zodat duidelijk is dat we op beide onderwerpen specifieke kennis hebben.

Stress en burnout coaching

Wat verstaan wij onder re-integratie op het gebied van stress en burn-out coaching? Alles begint met goed luisteren, goed inleven in jouw situatie, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de motivatie om jou verder te helpen.  

 

Onze coaches helpen je om je rust, zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten, en belemmeringen te overwinnen. Coaching op het gebied van stresshantering helpt bij het creëren van meer ruimte in je hoofd, meer balans en energie.

Verminderen van fysieke klachten?

Een belangrijke oorzaak voor langdurig verzuim is overbelasting en chronische, lichamelijke klachten. Fysieke klachten kunnen een aanzienlijke invloed hebben op het re-integratieproces.

 

" Re-integratie verwijst meestal naar het proces waarin een persoon die om gezondheidsredenen (inclusief fysieke klachten) afwezig was van het werk, probeert terug te keren naar de arbeidsmarkt of zijn/haar werkplek."

 

Diverse onderzoeken laten zien dat er verwacht wordt dat artsen in staat zijn om alle klachten te kunnen verhelpen. Dat blijkt een misvatting te zijn. Ook een bedrijfsarts beschikt niet over een glazen bol en voorspellingen voor hersteltermijnen kan men soms verkeerd inschatten. Neem contact met ons op

Je kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Dan nemen we binnen 24 uur contact met jou op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.