Loopbaan


Loopbaancoaching bij InterviewMe

Loopbaancoaching bij InterviewMe wordt vormgegeven door een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele coach en ondersteuning door loopbaantools. Denk daarbij aan een loopbaanscan, arbeidsmarktprofilering, beroepskeuzetesten en loopbaanadvies.

 

Loopbaancoaching is een traject waarbij je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk. Je komt erachter welk werk bij je past. We spreken over passend werk als het werk is waar je plezier in hebt, dat je gemakkelijk afgaat en waarin je die ontwikkeling kunt maken die je wenst. In een loopbaancoaching traject breng je stap voor stap je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en de doelen voor je toekomst in kaart. 

Wat is loopbaancoaching eigenlijk?

Loopbaancoaching is een proces waarbij een van onze coaches je helpt bij het inzichtelijk krijgen van je loopbaan. Het proces is gericht op het nemen van weloverwogen carrièrebeslissingen en het ontwikkelen van de vaardigheden en strategieën die nodig zijn om je loopbaandoelen te bereiken.

 

Loopbaancoaching kan verschillende aspecten van iemands carrière omvatten, zoals:

  • Loopbaanplanning: het stellen van doelen op lange en korte termijn, het bepalen van de gewenste loopbaanrichting en het ontwikkelen van een plan om die doelen te bereiken.
  • Zelfbewustzijn: het verkennen en inzichtelijk krijgen van je sterke punten, waarden, interesses en persoonlijkheidskenmerken, en hoe deze van invloed zijn op je loopbaankeuzes.
  • Vaardighedenontwikkeling: het inzichtelijk krijgen van valkuilen en het werken aan het verwerven van nieuwe vaardigheden die relevant zijn voor je gekozen loopbaan.
  • CV en sollicitatieondersteuning: het verbeteren van schriftelijke presentatie uitingen zoals CV's en sollicitatiebrieven om de kansen op het krijgen van de gewenste baan te vergroten.
  • Sollicitatietraining: het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, inclusief het oefenen van antwoorden op veelgestelde vragen en het verbeteren van je gesprekstechnieken.
  • Het verhogen van je zelfvertrouwen door middel van verschillende trainingen om de kans op succes te vergroten.
  • Netwerken: de begeleiding bij het opbouwen van professionele relaties en netwerken om je kansen op het vinden van een baan te vergroten.
  • Stress- en timemanagement: het aanpakken van stressfactoren in het werk en het ontwikkelen van effectieve timemanagementvaardigheden.

Eigen bedrijf starten

Is het altijd al een droom van je geweest om voor jezelf te beginnen en een eigen bedrijf te starten, dan kunnen onze loopbaancoaches je daar bij helpen.

 

Wil je vrijblijvend meer informatie, neem dan contact op via 085-3036741 of via info@interviewme.nl. 


Hulp bij je loopbaan?

Heb je interesse in loopbaancoaching en wil je graag ondersteuning bij het (opnieuw) vormgeven van jouw plekje op de arbeidsmarkt? Neem dan gerust contact op. Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij je informeren over wat we voor je kunnen betekenen. Vul daarvoor onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.