Loopbaancoaching

Wanneer wordt loopbaancoaching ingezet?

Voel je je nog prettig bij wat je doet, krijg je er energie van? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan kan loopbaancoaching een uitkomst zijn.

 

Je loopbaancoach helpt je opnieuw te ontdekken wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij kan passen. Je kijkt met een frisse blik naar je talenten, kwaliteiten en ambities én je inzetbaarheid. Zo kom je met je loopbaancoach tot inzicht in wat je kan en wil, en dat brengt je verder: het geeft je de energie om met hernieuwde energie door te gaan met je werk – onder jouw voorwaarden.

Loopbaantraject

Loopbaancoaching bij InterviewMe is een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele coach en ondersteuning door loopbaantools. Denk daarbij aan een loopbaanscan, arbeidsmarktprofilering, beroepskeuzetesten en loopbaanadvies.

 

Loopbaancoaching is een traject waarbij je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk. Je komt erachter welk werk bij je past. We spreken over passend werk als het werk is waar je plezier in hebt, dat je gemakkelijk afgaat en waarin je die ontwikkeling kunt maken die je wenst. In een loopbaancoaching traject breng je stap voor stap je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en de doelen voor je toekomst in kaart.

 

Wat zoek je, wat kan je, wat wil en verwacht je van een nieuwe baan? Waar liggen de kansen? En waar is overbrugging nodig om de stap naar een nieuwe werkomgeving te maken? Welke vacatures zijn er? Passen ze direct of is er (nieuwe) werkervaring nodig om ervoor in aanmerking te komen? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoaches het antwoord helpen te vinden in de eerste fase van de begeleiding.  

 

Wil je vrijblijvend meer informatie, neem dan contact op via 085-3036741 of via info@interviewme.nl.