Empowerment coaching

Wat verstaan wij onder empowerment coaching en wat heeft dat met re-integratie te maken? 

Empowerment richt zich op het vergroten van je algemene zelfwaardering en gaat om het ontdekken wat je wilt, wat je al kunt en wat je nog nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Daardoor sta je sterker in het leven. 

 

Empowerment is dus gericht op het stimuleren van je persoonlijke groei, het verbeteren van je zelfvertrouwen, je zelfbewustzijn en je zelfbeeld.


Weerbaarheid en empowerment

Het hoofddoel van empowerment coaching is om je in staat te stellen een positieve mindset te ontwikkelen.

  • Je krijgt beter inzicht in jouw kwaliteiten en talenten
  • Je vergroot je zelfredzaamheid door je zelfvertrouwen te vergroten
  • Je leert meer regie te nemen over jouw drijfveren en behoeften
  • Je staat krachtiger in het leven
  • Overtuigend overkomen

 

Onze coaches hebben jarenlange ervaring in empowerment coaching en weten middels verschillende technieken jouw zelfvertrouwen te vergroten. Alle sessies zijn 1-op-1 zodat er voldoende aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Iets wat daar ook mee kan helpen is mindfulness.


Empowerment en carrièreontwikkeling

Zelfvertrouwen is een sleutelfactor in carrièreontwikkeling. Empowerment helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen, waardoor je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan, risico's te nemen en nieuwe kansen te omarmen. Het begint met het geloof in jezelf en je capaciteiten, wat essentieel is om je carrièredoelen te verwezenlijken.

 

Empowerment stelt je in staat om duidelijke en haalbare carrièredoelen te stellen en te werken aan je loopbaandoelen. Het helpt je om te bepalen wat je echt wilt bereiken en om een plan te maken om daar te komen. Door empowerment leer je obstakels te overwinnen en vol te houden, zelfs als het pad naar succes uitdagend is.

Laat wat van je horen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.