Succes om te delen!

Danny volgde onlangs bij InterviewMe een re-integratietraject. In het begin van het re-integratietraject bevond Danny zich voor zijn gevoel in een uitzichtloze situatie waarbij zijn klachten nog centraal stonden. Ook had hij geen diploma’s waardoor voor hem uitdagend werk, waarbij hij zich zou kunnen ontwikkelen, onmogelijk leek.

 

Onze loopbaancoaching heeft gezorgd voor meer zingeving in het leven van Danny en een duidelijke richting op de arbeidsmarkt. Na een intensieve zoektocht naar een functie waar Danny zijn waarden in kwijt kon, zijn we via ons netwerk terechtgekomen bij een passend bedrijf.

Dit bedrijf is een opleider binnen de ICT en biedt kansen voor iedereen die interesse heeft binnen een baan in de ICT. Met baangarantie!

 

Danny is inmiddels aan de opleiding begonnen en gekoppeld aan een werkgever. Nu heeft hij zicht op een toekomst waar hij duurzaam ingezet kan worden. Iets waar hij bij het begin van het traject niet van durfde te dromen! Danny: “Ik had nooit verwacht en gedroomd dat ik uiteindelijk werk zou gaan doen waar ik weer toekomstperspectief heb en waar ik kan doorgroeien.”