InterviewMe artikel


Er is een leuk en interessant artikel over InterviewMe verschenen waarin meer wordt uitgelegd wat InterviewMe doet voor mensen.


Loopbaancoaching en Re-integratie in Nederland met InterviewMe

 

Het is niet ongewoon dat mensen in hun loopbaan tegen obstakels aanlopen. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, re-integreren na een periode van afwezigheid of simpelweg de behoefte aan professionele ontwikkeling, InterviewMe is er om u te helpen. Gevestigd in Nederland en actief in tal van steden, waaronder Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam, Leiden en Haarlem, is InterviewMe uw vertrouwde partner voor al uw loopbaanbehoeften.

Een unieke benadering van InterviewMe

 

InterviewMe onderscheidt zich door een unieke benadering van loopbaancoaching en re-integratie. Opgericht door Silvia Loureiro, streeft InterviewMe ernaar om iedereen de kans te geven hun potentieel op de werkvloer te realiseren. Dit doen ze door niet alleen te focussen op carrièrebegeleiding, maar ook op vitaliteit en leefstijl. Het team van InterviewMe gelooft dat een gezonde geest en lichaam essentieel zijn voor succes op het werk.

Diensten van InterviewMe

 

InterviewMe levert een breed scala aan diensten, variërend van re-integratietrajecten en individuele coaching tot sollicitatie- en netwerktrainingen. Ze bieden ook hulp bij burn-out en stressmanagement, evenals vitaliteitstrainingen. Of u nu een nieuwe baan zoekt, hulp nodig heeft bij re-integratie of een 2e spoortraject doorloopt, InterviewMe is er om u te ondersteunen op elke stap van uw reis.

Het team van InterviewMe

 

Het succes van InterviewMe is mede te danken aan het team van ervaren coaches. Met meer dan tien jaar ervaring in loopbaancoaching, beschikt het team van InterviewMe over een schat aan kennis over de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces. Van (sport) psychologen, ACT trainers, empowerment coaches, tot voedingsdeskundigen, mindfulness trainers, jobhunters, recruiters, intercedenten en marketing- en communicatie professionals, InterviewMe heeft een divers team om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Neem contact op met InterviewMe

 

Als u klaar bent voor de volgende stap in uw carrière, of u heeft hulp nodig bij uw re-integratieproces, is InterviewMe er om u te helpen. U kunt contact opnemen met InterviewMe via info@interviewme.nl, of bezoek hun site op www.interviewme.nl voor meer informatie.

 

Lees voor het gehele artikel op de oorspronkelijke website.