InterviewMe bestaat 10 jaar!

Wow, InterviewMe bestaat alweer 10 jaar! Een mooi moment om terug en vooruit te kijken:

 

In 2013 begonnen we met het aanbieden van online sollicitatiehulp (vandaar de naam InterviewMe) en sollicitatietraining. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar re-integratieondersteuning voor gemeenten, UWV en bedrijfsleven.

 

In 2016 hebben Marloes van der Zwet en InterviewMe de krachten gebundeld en zijn we langzaam gaan uitbreiden: eerst een kantoor in Alphen aan den Rijn, naar nog een kantoor in Leiden, Amsterdam, Gouda en Rotterdam. Ook ons team groeide steeds meer.

 

Het team werd versterkt met een diversiteit aan coaches die allemaal hun eigen kwaliteiten bezitten. Daardoor konden we ook steeds meer diensten aanbieden om ook steeds meer cliënten te kunnen helpen in hun eigen ontwikkeling.

Denk aan loopbaancoaching, NLP, ACT, beweegprogramma's, slaaptraining, oplossingsgerichte coaching, systemisch werken en bemiddeling. 

 

We hebben meerdere keren per jaar teamworkshops waarmee we onze kennis proberen te vergroten, meetings, intervisie en caseloadbesprekingen om inhoudelijk kwaliteit te blijven bieden en avondjes uit eten met een borrel voor de gezelligheid.

 

Wat zijn we blij met dit team en het aanbod aan re-integratie, loopbaancoaching en bemiddeling dat we al 10 jaar mogen bieden. Op naar nog vele mooie jaren!!!