ZZP Re-integratiecoach gezocht (Turks en Nederlands sprekend)!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve freelance re-integratiecoach die inzetbaar is voor re-integratietrajecten richting empowerment, loopbaan coaching en naar (ander of nieuw) werk. Beheersing van de Turkse taal is een pre.

 

InterviewMe voert re-integratietrajecten uit, gericht op mensen weer fit te maken voor werk en te bemiddelen richting werk. Vanwege toenemende vraag en uitbreiding van InterviewMe zijn wij op zoek naar een coach die zelfstandig trajecten kan uitvoeren. Het is van belang dat je als zelfstandige (zzp) coach werkt, aangezien het om opdrachten gaat en het opbouwen van een caseload. Je caseload wordt opgebouwd waarmee de intentie is gemiddeld zo'n 20 uur per week te werken.

 

Het gaat om de volgende locaties:

-Amsterdam

-Hoofddorp

-Haarlem

 

Je kunt je werkzaamheden zelf indelen, dus bijvoorbeeld een dag op kantoor in Amsterdam en een dag in Haarlem. Vanwege de corona ontwikkelingen bieden we momenteel ook beeldbelgesprekken aan, dus online coaching. Dit kan thuis gedaan worden.

 

Het volgende is van belang:

-Aantoonbare ervaring met re-integratie, loopbaancoaching en/of empowermentcoaching

-Ervaring in de bemiddeling naar werk

-Ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel als zelfstandige coach

-In het bezit van een rijbewijs en auto ivm werken op verschillende locaties

-Beheersing van de Turkse taal is een pre.

 

Uurtarief: Maximaal € 48,- per uur exclusief btw, inclusief reiskosten. Bij succesvolle trajecten en plaatsing van klanten naar werk, is een bonus van toepassing.

 

Heb je interesse, stuur dan de volgende gegevens ter attentie van Silvia Loureiro:

- Motivatie en cv

- Hoeveel uur per week ben je gemiddeld beschikbaar

- De locaties waar je zou kunnen werken

 

Er kan gereageerd worden tot 9 maart, daarna volgt de selectieprocedure. Wij komen graag met je in contact! Heb je nog vragen, dan kan je bij voorkeur deze via de mail stellen aan Silvia Loureiro.