Onze dienstverlening

InterviewMe levert advies, training en coaching op het gebied van arbeidstoeleiding, re-integratie, 2e spoortraject, outplacement, werving & selectie en zakelijke dienstverlening.2e spoor trajecten

Is er sprake van langdurig ziekteverzuim? Heeft de arbeidsdeskundige vastgesteld dat er binnen spoor 1 te weinig benutbare mogelijkheden zijn? Of heeft het eerste ziektejaar nog geen oplossing gebracht? Dan is het tijd voor spoor 2 re-integratie. Re-integratie is een pad waarmee de meeste medewerkers en werkgevers niet vertrouwd zijn. Onze reintegratiecoaches wijzen daarom de weg, geven advies en stimuleren.

 

Wilt u meer weten over spoor 2 re-integratie? Neem dan contact op met ons op het telefoonnummer

088 – 3030 67 41 of stuur een email naar info@interviewme.nl U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.

Re-integratie

InterviewMe biedt uw werknemers of werkzoekenden een uitstekende manier om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Een 2e spoor, reintegratie of outplacement traject kan InterviewMe van A tot Z voor uw werknemer regelen. En dat voor een zeer scherpe prijs! Neem voor informatie contact met ons op.


Door een directe aanpak op individueel niveau en een uitgebreid netwerk van werkgevers zijn wij zeer succesvol in onze activiteiten. Wij streven naar professionele en persoonlijke ondersteuning op de weg naar ontwikkeling en het vinden van (ander) werk.

 

In de regio Zuid-Holland levert InterviewMe de volgende diensten:

 

  • 2e Spoortrajecten en outplacementtrajecten
  • Sollicitatie- en netwerktrainingen
  • P&O ondersteunende diensten
  • Reintegratietrajecten

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.